16 μητέρες μοιράζονται τις «τέλειες ατέλειες» τους σε μια εκπληκτική φωτογράφιση

Η φωτογράφος Neely Ker-Fox ξέρει πολύ καλά πώς αισθάνεται μια γυναίκα με το σώμα της κατά τη διάρκεια αλλά και μετά την εγκυμοσύνη.

Μετά τον δεύτερο τοκετός της η ίδια είχε ραγάδες και χαλάρωση στο δέρμα καθώς και προβλήματα με την πλάτη που απαιτούσαν φυσικοθεραπεία. «Δεν αναγνώριζα πλέον το σώμα μου», αναφέρει η ίδια στη The Huffington Post.

Εμπνευσμένη από την εκστρατεία στο Instagram #takebackpostpartum αποφάσισε να συμμετάσχει στο διάλογο που διεξάγεται για το σώμα μετά τον τοκετό της γυναίκας.

“Θέλησα να κάνω τις γυναίκες που βρίσκονται στην ίδια θέση με τη δική μου να αγκαλιάσουν το σώμα τους, να αντιμετωπίσουν τις ανασφάλειες τους και να αισθανθούν και πάλι καλά». Έτσι δημιουργήθηκε το έργο «Οι τέλειες ατέλειες» – μια σειρά φωτογραφιών στις οποίες συμμετείχαν φίλες και γειτόνισσες μαζί με τα μωρά τους.

Η Ker-Fox είπε ότι ήθελε «να κάνει αυτές τις γυναίκες να συνειδητοποιήσουν πόσο όμορφες είναι και να ενδυναμώσουν την σχέση τους με τους συζύγους του. Έγραψε επίσης ένα άρθρο στο blog της στο οποίο επεξηγούσε τις ελπίδες και τους στόχους της σχετικά με το έργο της, το οποίο στη συνέχεια δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η ανταπόκριση ήταν «συντριπτική» αφού έλαβε μηνύματα από πάρα πολλές γυναίκες!

Δείτε παρακάτω τις «τέλειες ατέλειες» των μαμάδων που συμμετείχαν στην φωτογράφιση!

 

Exit mobile version