Δείτε το ιδανικό κρεβάτι για πολυμελείς οικογένειες!

Αν τα παιδιά σας ξυπνάνε κατά τη διάρκεια της νύχτας και έρχονται να τρυπώσουν στο κρεβάτι σας ή αν απλά κουραστήκατε από τις «νυχτερινές επιδρομές» των παιδιών σας, αυτό το κόλπο αυτό από τα ΙΚΕΑ θα σας ενθουσιάσει και θα γίνει η ιδανική λύση για να μπορούν όλα τα μέλη της οικογένειας να απλώνονται κατά τη διάρκεια του ύπνου αλλά και να αισθάνονται τη ζεστασιά και θαλπωρή της μαμάς και του μπαμπά!

 

Η μαμά και φωτογράφος Elizabeth Boyce, έχει έξι παιδιά – πέντε εκ των οποίων είναι κάτω των 11 ετών – και έτσι όταν κοιμούνται όλοι μαζί σε ένα κρεβάτι τα μικρά καταλήγουν να πέφτουν πάνω στα μεγαλύτερα και στο τέλος όλα μαζί στο πάτωμα! Το κακό λοιπόν παράγινε. Έτσι χρησιμοποίησε την φαντασία της και τον εξοπλισμό που είχε ήδη στο σπίτι της και δημιούργησε αυτό το αριστούργημα φτιαγμένο από δύο κρεβάτια IKEA και άνετα στρώματα!

Η Elizabeth μοιράστηκε τα βήματα που ακολούθησε για να φτιάξει αυτό το «κρεβάτι» που έχει χώρο και για δύο ενήλικες – τη μαμά και τον μπαμπά δηλαδή – και η αλήθεια είναι πώς η κατασκευή είναι πολύ εύκολη!

Χρησιμοποίησε δύο κρεβάτια Kura για να φτιάξει τις «κουκέτες» και στη μέση έβαλε ένα στρώμα king size για την ίδια, τον άντρα της και τον μικρότερο γιο της.

«Μέχρι στιγμής σε όλους αρέσει το κρεβάτι! Η ιδέα ήταν να έχει ο καθένας τον χώρο του ώστε να κοιμόμαστε όλοι καλά και φαίνεται πώς το «σχέδιο» λειτουργεί πολύ καλά! Παραμένουν όλοι στην θέση τους, το κρεβάτι είναι μια συνεκτική μονάδα, κάθε παιδί είναι ευχαριστημένο και κοιμάται ο καθένας με το λούτρινο που επιθυμεί και το μαξιλάρι του. Είναι ένα θαύμα!» λέει περήφανα η Elizabeth!

Όσο για την προσωπική ζωή των γονιών; Όπως αναφέρει η Elizabeth στο blog της, «το σεξ δεν είναι απαραίτητο να γίνεται στο κρεβάτι. Απόδειξη όλοι εκείνοι οι έφηβοι που το απόλαυσαν στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου! Το θέμα είναι να έχεις φαντασία. Μπορείτε να βάλετε το μυαλό σας να σκεφτεί. Στο δικό μας σπίτι όπου πλέον κοιμόμαστε όλοι μαζί, ξαφνικά αποκτήσαμε τόσα άλλα δωμάτια τα οποία είναι εντελώς άδεια το βράδυ και έτσι δεν υπάρχουν μικρά παιδιά να μας κυνηγούν παντού και να κλαίνε γιατί θέλουν απλά να έρθουν και να κοιμηθούν στο κρεβάτι μας».

Πρέπει να την ευχαριστήσουμε! Είναι μια ιδιοφυία!

Exit mobile version