3 λόγοι να φορέσετε μπικίνι αυτό το καλοκαίρι

“Γέννησα σχετικά πρόσφατα. Σίγουρα το σώμα μου είναι σε σχετική καλή κατάσταση αλλά έχει τις αδυναμίες του όπως και το πρόσωπο. Ακόμα και πριν γίνω μαμά ήταν δύσκολο για μένα να βάλω μπικίνι, αλλά το έκανα χωρίς να το πολυσκεφτώ.

 

Ίσως όμως τώρα που απέκτησα την κόρη μου αισθάνομαι πιο αμήχανα. Κάποιοι μου είπαν ότι δείχνω γελοία με το μπικίνι άλλοι πάλι ότι είμαι μια χαρά αλλά δεν τους πιστεύω.

Γέννησα την κόρη μου τέλη Μαρτίου το 2014, οπότε το πρώτο μας καλοκαίρι ήθελα να είναι τέλειο. Είχα μείνει έγκυος τον Ιούλιο του 2013 αλλά ταλαιπωρήθηκα πολύ με τις ναυτίες της εγκυμοσύνης οπότε δεν το χάρηκα καθόλου εκείνο το καλοκαίρι.

Αποφάσισα λοιπόν το πρώτο μου καλοκαίρι ως μαμά πραγματικά να το ευχαριστηθώ. Μόλις είχα χωρίσει με τον πρώην σύζυγό μου και αισθανόμουν πραγματικά στην καλύτερη μου φάση. Άνοιξα την ντουλάπα μου και βρήκα τα παλιά μου μπικίνι . Είπα «γιατί όχι;» και τα δοκίμασα. Την πρώτη φορά που το φόρεσα ένιωσα πραγματικά ότι έκανα ένα σπουδαίο επίτευγμα!

Πίστευα ότι όλοι στην παραλία εμένα θα κοιτούσαν και γι΄αυτό δίσταζα στην αρχή αλλά όταν φόρεσα το μπικίνι μου συνειδητοποίησα ότι το μοναδικό πρόσωπο που με πρόσεχε πραγματικά και νοιαζόταν για μένα είναι ένα πλασματάκι που έπαιζε στην άμμο και δεν ήταν άλλη από την κόρη μου.

Και σε αυτό το σημείωμα, θα ήθελα να σας ενθαρρύνω να κάνετε το ίδιο. Τα επιπλέον κιλάκια, οι ραγάδες στο σώμα σας, το χαλαρό δέρμα δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν και ιδού οι λόγοι!

Κανείς δεν ενδιαφέρεται

Πραγματικά κανείς δεν ενδιαφέρεται για το πώς θα εμφανιστείτε στην πισίνα ή την παραλία. Δεν είστε μοντέλο ή σταρ του σινεμά ούτε περνάτε από εξετάσεις. Φορέστε το μπικίνι σας με υπερηφάνεια, κολυμπήστε και αυτοσαρκαστείτε με τον μικρό ή μεγάλο ποπό, τις ραγάδες και το μικρό ή μεγάλο στήθος. 

Διδάξτε στα παιδιά την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στον εαυτό τους

Νομίζετε ότι στέλνετε το σωστό μήνυμα στα παιδιά σας όταν αποφεύγετε να μπείτε στο νερό ή κάθεστε με την πουκαμίσα και το καπέλο στον ίσκιο; Όχι δεν το κάνετε και μάλιστα είναι σαν να λέτε ότι «Δεν είμαι άνετη με το σώμα μου και γι’ αυτό στερώ από τον εαυτό μου ακόμα και τη διασκέδαση.» Μια μαμά και ένας μπαμπάς αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά. Γι’ αυτό λοιπόν χαλαρώστε και αγαπήστε το σώμα σας.

Κάποιος άλλος θα σας βρει sexy

Τουλάχιστον ένα άτομο θα σας βρει σέξι με αυτό το μαγιό και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο αξίζει ο κόπος. Αυτό το άτομο μπορεί να είναι είτε ο σύντροφός σας είτε η κολλητή σας ή ακόμα και κάποιος θαυμαστής. Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι σέξι δεν είναι μόνο εκείνος/ εκείνη που έχει το αψεγάδιαστο σώμα αλλά κι εκείνος που τολμάει να βάλει αυτό που θέλει χωρίς αναστολές . Απολαύστε λοιπόν το καλοκαίρι που έρχεται και γεμίστε χρώματα!

Κυριακή”

Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας ιστορία στο editors@baby.gr

Exit mobile version