4 ιστορίες παιδιών που γεννήθηκαν την Πρωτοχρονιά

Υπάρχει καλύτερο δώρο για ένα γονιό από το να καλωσορίσει το μωρό που με τόση λαχτάρα περιμένει ανήμερα της Πρωτοχρονιάς;

Οι μελλοντικοί γονείς αλλά κι όσοι το έχουν ζήσει, ξέρουν τι σημαίνει αυτό. Συσπάσεις αντί για σαμπάνια. Σπρώξιμο αντί για χορός μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τοκετός αντί για γλέντι. Αλλά δεν παύει η ιστορία αυτή να είναι η καλύτερη της ζωής τους και εκείνη που θα επιθυμούν να διηγούνται ξανά και ξανά στο παιδί κι αργότερα στα εγγόνια τους. Εδώ είναι 4 ιστορίες παιδιών που γεννήθηκαν ανήμερα της Πρωτοχρονιάς!

Άλεξ

Ο γιος της April Vellotti, Άλεξ, γεννήθηκε στις 2:53 τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου του 2013 και οι γονείς του τον καλωσόρισαν 2 εβδομάδες νωρίτερα απ’ ότι περίμεναν.

«Ήταν Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και δεν το πίστευα ότι άρχισαν οι συστολές. Κατά τις έντεκα το βράδυ αποφασίσαμε να πάμε στο μαιευτήριο να δούμε τι συμβαίνει», εξομολογείται η ευτυχισμένη μαμά.

O Άλεξ ζύγισε 3 κιλά και 200 γραμμάρια. Φέτος την Πρωτοχρονιά έσβησε 2 κεράκια στην τούρτα του. Του αρέσει να παίζει με τα αυτοκινητάκια του και να πειράζει τον μόλις 8 μηνών αδερφό του!

Sydnee

Η κορούλα της Bri Mason, Sydnee γεννήθηκε 1η Ιανουαρίου το 2011, τρεις ημέρες πριν από την ημερομηνία τοκετού που της είχε δώσει ο γυναικολόγος της.

«Ήμουν σε έναν αγώνα με μια άλλη μητέρα για το ποια θα γεννήσει το πρώτο μωρό του νέου έτους στο μαιευτήριο. Δυστυχώς, η άλλη μαμά μας νίκησε», λέει χαριτολογώντας ο Mason.

Η ημερομηνία γέννησης της Sydnee, 1.1.2011, είναι εξίσου ιδιαίτερη, σημειώνει η μαμά της.

Adam & Andrew

Τα δίδυμα αγοράκια Adam και Andrew γεννήθηκαν 1 Ιανουαρίου του 2006, ένα μήνα νωρίτερα από το αναμενόμενο.

«Αποφάσισαν να μας κάνουν ποδαρικό! Ήμασταν σε ένα πάρτι την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, και λίγο πριν ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για την αλλαγή του χρόνου, έσπασαν τα νερά», λέει η μαμά τους, Deena Brown.

“Καθώς φτάσαμε στο νοσοκομείο, το πρώτο πράγμα που μου είπαν οι γιατροί είναι ότι ακόμα δεν γεννήθηκαν τα πρώτα μωρά του νέου έτους. Μπορεί να μην ήταν τελικά τα πρώτα μωρά του έτους, αφού ο τοκετός κράτησε αρκετή ώρα αλλά ο γυναικολόγος μου εξακολουθεί να πιστεύει ότι ήταν τα πρώτα δίδυμα!

Lilliana

Η κόρη του Tracy Amadori, Lilliana γεννήθηκε 1 Ιανουαρίου το  2014, στις 00:58 π.μ., και ήταν το πρώτο μωρό της Δυτικής Νέας Υόρκης για το 2014.

«Δεν ξέραμε το φύλο του μωρού, έτσι είχαμε ετοιμάσει ένα μπλε και ένα ροζ καπελάκι  για να το ανακοινώσουμε στην οικογένεια μας», αναφέρει η Tracy. «Που να ξέραμε ότι θα μας έπαιζαν  τα δελτία ειδήσεων και οι εφημερίδες!», προσθέτει η ίδια. «Η Lilliana ήταν το καλύτερο δώρο και ελπίζουμε σύντομα να της χαρίσουμε ένα αδερφάκι», καταλήγει η ίδια.  

Exit mobile version