5 φωτογραφίες που πρέπει να βγάλετε με το νεογέννητο στο μαιευτήριο

Δεν υπάρχει κάτι πιο γλυκό από φωτογραφίες ενός νεογέννητου! Εκείνη η πρώτη ημέρα στο μαιευτήριο είναι στιγμές που πρέπει να απαθανατιστούν και να γίνουν αναμνήσεις που θα διαρκέσουν για μια ζωή.

Και φυσικά δεν μιλάμε για φωτογραφίες που θα βγάλετε με το smartphone σας. Όταν λοιπόν έρθει η ώρα να φέρετε το μωρό σας στον κόσμο, βεβαιωθείτε ότι στην τσάντα σας έχετε βάλει και την φωτογραφική μηχανή ώστε να μπορείτε να συλλάβετε τις πρώτες πολύτιμες στιγμές σας ως οικογένεια!

Τι φωτογραφίες θα πρέπει να τραβήξετε; Καλό είναι να υπάρχει μια λίστα εκ των προτέρων, γιατί εκείνες τις μέρες στο μαιευτήριο δεν θα έχετε χρόνο να σκεφτείτε. Μη διστάσετε να εκτυπώσετε αυτή τη λίστα και να την βάλετε στην τσάντα σας τώρα, ώστε να μη την ξεχάσετε.

Πρώτες στιγμές

Ρυθμίστε τη φωτογραφική σας μηχανή στη Συνεχή λειτουργία λήψης και απαθανατίστε τις πρώτες στιγμές του μωρού σας μετά τη γέννηση, όπως είναι το ζύγισμα ή το πρώτο μπάνιο του. Αν ακόμα την μαθαίνετε την φωτογραφική σας μηχανή διατηρήστε την εστίαση σε αυτόματη λειτουργία και αφήστε τη μηχανή να κάνει την περισσότερη δουλειά, ώστε να μην χρειάζεται να ασχολείστε με τις ρυθμίσεις και να χάσετε μια σημαντική στιγμή.

Αιχμαλωτίστε την σπάνια σιωπή

Χρησιμοποιήστε την αθόρυβη λειτουργία λήψης για να τραβήξετε όμορφες φωτογραφίες την ώρα που κοιμάται χωρίς να διαταραχθεί το νεογέννητό σας. Μπορείτε να συλλάβετε κάθε μέρος του σώματος ξεχωριστά, όπως τα ποδαράκια, τις πατουσίτσες, τα χεράκια, τα χειλάκια και τα ματάκια του μωρού χωρίς να ενοχλείτε τον ύπνο του. 

Γνωριμία με τον μεγάλο αδερφό/αδερφή

Σίγουρα θα γίνουν οι αγαπημένες σας! Αν έχετε ήδη παιδάκια και καλωσορίζετε το νεότερο μέλος της οικογένειάς σας, η πρώτη συνάντηση είναι μια πολύ σημαντική στιγμή για τους γονείς. Απαθανατίστε τον ενθουσιασμό, την πρώτη ματιά, τις πρώτες αντιδράσεις.

Η οικογενειακή

Είστε μια οικογένεια συν ένα τώρα! Βεβαιωθείτε ότι έχετε κάποιες φωτογραφίες με σύσσωμη την οικογένεια!

Επιστροφή στο σπίτι

Τόσο καιρό ετοιμάζατε τα ρουχαλάκια του μωρού σας! Ήρθε επιτέλους η ώρα να τα φορέσει! Βεβαιωθείτε ότι έχετε φωτογραφίες με εκείνα τα υπέροχα ρουχαλάκια που του φορέσατε για την έξοδο από το μαιευτήριο. Μην ξεχάσετε να βγάλετε και μία στο κάθισμα του αυτοκινήτου.  

Exit mobile version