Agnotis σημαίνει ειδικότης… σε ποιότητα και τιμή!

Αλλάζετε συχνά πάνες;;; Αλλάξτε και τον τρόπο που τις αγοράζετε! Πλέον δεν υπάρχει λόγος να ψάχνετε προσφορές σε όλα τα super markets για την καλύτερη τιμή πάνας!

Την έχετε στη διάθεσή σας κάθε στιγμή, με ένα κλικ! Οι νέες πάνες Agnotis, σας δίνουν τη λύση κάθε στιγμή μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.agnotis.com ! Πέρα από την αγνή προστασία, όπως υπόσχεται το όνομά τους, σας προσφέρουν τιμές από 35% έως 40% χαμηλότερες από τις άλλες πάνες, αλλά έρχονται και στην πόρτα σας εντελώς δωρεάν.

Όπου κι αν είναι ο τόπος κατοικίας σας, σε όλη την Ελλάδα, εσείς μπορείτε να διαλέξετε τις πάνες που σας ταιριάζουν και να έχετε όλο το χρόνο φθηνές και ποιοτικές πάνες στην πόρτα σας, χωρίς καμία χρέωση για μεταφορικά!

Οι πάνες Agnotis έχουν καλαίσθητο και μοντέρνο design που κάνει τα μωρά σας να μοιάζουν πραγματικά ακαταμάχητα! Αυτό όμως που τα κάνει να είναι πάντα χαμογελαστά και ήρεμα, είναι η τεχνολογία που διαθέτουν οι πάνες Agnotis. Με τέλεια ελαστική εφαρμογή, Velcro, πλαϊνά φράγματα και ειδικό απορροφητικό πυρήνα προσφέρουν απόλυτη και αγνή προστασία.

Περισσότερα στο www.agnotis.com

 

Exit mobile version