Δεν τρώει το μωρό μας; Κι όμως, έχουμε την καλύτερη απάντηση για χορτασμένα χαμόγελα!

Από την πρώτη στιγμή που το μωρό μας μπαίνει στον κόσμο της στερεάς τροφής, στην ηλικία περίπου των 6 μηνών, ως γονείς αναζητούμε και καταλήγουμε στα καλύτερα και πιο θρεπτικά προϊόντα που θα βάλουν γερές βάσεις για τον οργανισμό του. Σ’ αυτό το ταξίδι των γεύσεων, μας ενδιαφέρει το μωρό μας να τρέφεται με προϊόντα από εταιρείες στις οποίες έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη, σχέση ζωής.

Κι όταν μιλάμε για εμπιστοσύνη στο προϊόν που επιλέγουμε, δεν μπορεί παρά να μας έρθει στο μυαλό η ΔΕΛΤΑ. Δεν είναι τυχαίο ότι με το ΔΕΛΤΑ Advance επετράπη για 1η φορά στην Ελλάδα η εισαγωγή του γιαουρτιού στη βρεφική διατροφή από την ηλικία των 6 μηνών, έχοντας εγκριθεί από τον ΕΟΦ.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που οι γονείς βάζουν στην κορυφή της επιλογής τους το ΔΕΛΤΑ Advance από το 2001 και εμείς σας παρουσιάζουμε τους πέντε βασικούς που το κάνουν να ξεχωρίζει από άλλα προϊόντα του εμπορίου.

  1. Παράγεται από 100% ελληνικό, φρέσκο γάλα ΔΕΛΤΑ

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε ότι το μωρό σας όταν τρώει τα ΔΕΛΤΑ Advance στην πραγματικότητα καταναλώνει 100% ελληνικό φρέσκο γάλα με την εγγύηση ποιότητας της ΔΕΛΤΑ. Το φρέσκο γάλα της ΔΕΛΤΑ από το οποίο παρασκευάζονται λόγω της ήπιας θερμικής επεξεργασίας του και παστερίωσης, διατηρεί ουσιαστικά αναλλοίωτο όλο το φυσικό διατροφικό του πλούτο. Αυτό που τα κάνει να ξεχωρίζουν από άλλα προϊόντα που είναι για παιδιά και όχι για βρέφη, είναι ότι παρασκευάζονται από επιλεγμένες γαλακτικές καλλιέργειες, κατάλληλες για βρέφη.

  1. Δεν περιέχει καθόλου πρόσθετα ούτε χρωστικές και συντηρητικά

Το ΔΕΛΤΑ Advance είναι ειδικά σχεδιασμένο μετά από πολυετή έρευνα με βάση τα αυστηρά κριτήρια που θέτει η Ευρωπαϊκή Αρχή Ασφάλειας Τροφίμων, απολύτως σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή νομοθεσία για τις βρεφικές και παιδικές τροφές. Γι’ αυτό το λόγο και με πρώτο γνώμονα την υγεία του ευαίσθητου βρεφικού οργανισμού, πρόκειται για εμπλουτισμένα προϊόντα με γιαούρτι για βρέφη τα οποία δεν περιέχουν πρόσθετα, χρωστικές και συντηρητικά όπως απαιτεί η νομοθεσία των βρεφικών και παιδικών τροφών. Δίνοντας στο μωρό ή το μικρό παιδί μας ένα ΔΕΛΤΑ Advance ξέρουμε ότι του δίνουμε ένα 100% υγιεινό προϊόν.

  1. Εμπλουτισμένο με όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά

Η βρεφική τροφή ΔΕΛΤΑ Advance αποτελεί έναν πλήρη συνδυασμό θρεπτικών συστατικών και ιχνοστοιχείων. Όταν επιλέγουμε την τροφή που θα καταναλώσει το μωρό μας, πάντα ερευνούμε τα συστατικά που περιέχει αυτή. Το συγκεκριμένο είναι εμπλουτισμένο με βιταμίνες και γαλακτικό σίδηρο, μια από τις πιο απορροφήσιμες μορφές σιδήρου. Επιπλέον, περιέχουν 2.5% λιπαρά, υψηλής διατροφικής αξίας πρωτεϊνες γάλακτος και απαραίτητους υδατάνθρακες σε μελετημένη ισορροπία ώστε η ενεργειακή πυκνότητα να είναι χαμηλή όπως πρέπει. Με ένα ΔΕΛΤΑ advance το μωρό σας προσλαμβάνει σημαντική ποσότητα ασβεστίου, Β12 και Β2, Β6, νιασίνη και φολικό οξύ.

  1. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα παιδικής διατροφής

Το ΔΕΛΤΑ Advance δεν είναι μια απλή βρεφική τροφή αλλά ένα ολοκληρωμένο σύστημα παιδικής διατροφής ειδικά μελετημένο να προσφέρει στα μωρά ό,τι καλύτερο στην πρώτη τους επαφή με τις στερεές τροφές. Τα φρούτα και τα δημητριακά που περιέχονται σε αυτό έχουν επιλεχθεί με κριτήριο την ευπεπτότητα και το χαμηλό αλλεργιογόνο δυναμικό τους.

  1. Κυκλοφορεί σε έξι διαφορετικές γεύσεις που λατρεύουν τα μωρά

Το ΔΕΛΤΑ Advance δεν είναι μόνο θρεπτικό αλλά και γευστικό. Κυκλοφορεί σε 6 διαφορετικούς θρεπτικούς συνδυασμούς, με υπέροχες γεύσεις: Λευκό, Φαρίν Λακτέ, 5 Αλεσμένα Δημητριακά, Μήλο-Μπανάνα, Βερίκοκο-Αχλάδι, Ροδάκινο-Μήλο-Βρώμη. Έχουν απαλή υφή και ήπια γεύση που αγαπάνε ιδιαίτερα ακόμη και τα μωρά που είναι πιο «δύσκολα» στις επιλογές τους. Είναι σημαντικό εδώ να αναφέρουμε πως τα ΔΕΛΤΑ Advance προορίζονται για μωρά και θα πρέπει να καταναλώνονται αυτούσια χωρίς προσμίξεις με ξηρούς καρπούς ή κομμένα φρούτα γιατί έτσι μπορεί να προκληθεί πνιγμός στο βρέφος.

 

Exit mobile version