Γέννησε μέσα στο νερό με τη βοήθεια του συζύγου της!

Μια γυναίκα όχι μόνο κατάφερε να φέρει στον κόσμο τα δίδυμα μωρά της στο ήρεμο περιβάλλον του σπιτιού της με τη πολύτιμη βοήθεια του συζύγου τους, αλλά είχε και την προνοητικότητα να καλέσει φωτογράφο ώστε να απαθανατιστεί κάθε συναρπαστική στιγμή του τοκετού.

Κι ενώ στην Αμερική το 75% των γεννήσεων γίνονται με καισαρική τομή, αυτό το ζευγάρι αποφάσισε να καλωσορίσει τα μωρά τους στο σπίτι, με γέννα στο νερό – και μάλιστα όλα έγιναν τόσο γρήγορα που ο γυναικολόγος δεν πρόλαβε να φτάσει σπίτι! Όπως μπορείτε τα δείτε στις φωτογραφίες, χρέη γυναικολόγου ανέλαβε ο μπαμπάς, με τις οδηγίες του φωτογράφου Robin Baker.

“Είμαι ένας έμπειρος φωτογράφος γεννήσεων, οπότε ήξερα τι έπρεπε να γίνει”, δηλώνει ο Baker.

Αφού γέμισαν γρήγορα τη μπανιέρα με ζεστό νερό, η μαμά άρχισε να σπρώχνει. Ο μπαμπάς και ο φωτογράφος με το τηλέφωνο στο χέρι ενημέρωναν τον γυναικολόγο για την πρόοδο του τοκετού. Τελικά ο μπαμπάς μπήκε κι εκείνος στην μπανιέρα και κράτησε πρώτος στην αγκαλιά του τα δίδυμα μωρά, ένα αγοράκι κι ένα κοριτσάκι.

Παρόλο που ο Baker έχει φωτογραφίσει περισσότερες από 70 γεννήσεις, είπε ότι αυτή ήταν μία από τις πιο απίστευτες στιγμές της καριέρας του. “Αυτή η γέννηση ήταν πολύ ιδιαίτερη. Οι γυναίκες είναι απίστευτες όταν ακολουθούν τα φυσικά ένστικτα του σώματός τους!”.

 

Exit mobile version