Η αγάπη μιας μητέρας είναι άνευ όρων

Κάθε μητέρα αγαπά τα παιδιά της ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή ποιες είναι οι περιστάσεις. Ένα παιδί δεν χρειάζεται να κερδίσει τη μητρική αγάπη.  Είναι κάτι που έρχεται φυσικά.

Και καθώς ο αριθμός των παιδιών αυξάνεται, το ίδιο ισχύει για το ποσό της αγάπης που αισθάνεται. Αυτό εξασφαλίζει ότι όλοι θα νιώσουν την αίσθηση της ασφάλειας που προσφέρει η αγάπη της μητέρας.

Όταν μια γυναίκα εγκυμονεί, ένας από τους μεγαλύτερους φόβους της είναι ότι δεν θα μπορέσει να αισθανθεί την ιδιαίτερη μητρική αγάπη. Ωστόσο, αποδεικνύεται τόσο φυσικό ότι ακόμα και όταν το παιδί βρίσκεται στη μήτρα, αρχίζει να το αγαπά. Κανένας άλλος δεν μπορεί να αγαπά κανέναν με τον ίδιο τρόπο ή τόσο έντονα.

Το παιδί αρχίζει να καταλαμβάνει χώρο στη ζωή και την καρδιά της μητέρας του, που η ίδια η μητέρα δεν ήξερε ότι είχε, μέχρι να συνειδητοποιήσει το πόσο σημαντικό είναι το πλασματάκι που μπήκε στη ζωή της. Δεν υπάρχει τίποτα να μάθουν οι μητέρες όταν πρόκειται για την αγάπη και τη φροντίδα του παιδιού τους. Η φύση μας δείχνει πώς η μητρότητα είναι ενστικτώδης και πλήρης. Απλά πρέπει να μάθετε να το απολαμβάνετε.

Exit mobile version