Η ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτή τη φωτογραφία

Η φωτογράφος Heather Whitten κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με τον ενός έτους γιο της κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Ο μικρός Fox δεν είχε διάθεση για παιχνίδι, δεν έτρωγε πολύ και όταν προσπάθησε να τον θηλάσει κατάλαβε ότι είχε πυρετο. Μέχρι το βράδυ ο πυρετός του ανέβηκε ακόμα περισσότερο και το μωρό εμφάνισε συμπτωώματα εμετού και διάρροιας.

Ο σύζυγός της Tomas, ήξερε ότι το ντους είναι συνήθως παρήγορο για τα παιδιά – απ΄το πιτσίλισμα με τα παιχνίδια μέχρι τις ευεργετικές επιδράσεις του νερού. Έτσι πήρε το μωρό αγκαλιά ώστε να το ανακουφίσει και κάθισαν μαζί κάτω απο τη ντουζιέρα. Οι ανήσυχοι γονείς έπρεπε να αποφασίσουν τι θα κάνου στη συνέχεια. Στη μέση της συζήτησής του η Heather τράβηξε μερικές προσωπικές εικόνες που αποτυπώνουν το απίστευτο δέσιμο πατέρα-γιου. 

Όταν η Heather και ο Thomas πήγαν τον Fox στο νοσοκομείο, το μωρό νοσηλεύτηκε για τρεις ημέρες καθώς διαγνώστημε με δηλητηρίαση Salmonella. Έχουν περάσει χρόνια από τότε και μόλις πριν από λίγες μερες η Heather δημοσίευσε αυτή τη φωτογραφία στο blog της και προς έκπληξή της διαπίστωσε ότι οι περισσότεροι παρεξηγήθηκαν κρίνοντας την φωτογραφία ακατάλληλο στιγμιότυπο. «Συνειδητοποίησα πως είναι ταμπού για πολλούς ανθρώπους. Αλλά, εγώ μόνο περήφανη νιώθω κάθε φορά που την κοιτάω», εξηγεί η Heather.

Παρά τις διαφορετικές απόψεις σχετικά με την φωτογραφία, η Heather είναι ευτυχής που πυροδότησε τέτοια συνομιλία. Μπορεί να είμαι το είδος της μητέρας που αρέσει σε όλους ή οι φωτογραφίες που τραβάω πάλι να μην αρέσουν σε όλους, αλλά είναι ωραίο να βλέπεις τους άλλους να ταυτίζονται με την εικόνα με έναν θετικό τρόπο», δήλωσε η Heather.

Exit mobile version