Η καθημερινότητα με τρίδυμα: Μια μητέρα μοιράζεται την εμπειρία της

Η Brittany Yankowski, μητέρα πέντε παιδιών και μόλις 24 ετών μοιράζεται την ιστορία της για τον θηλασμό των τρίδυμων μωρών της! Η μανούλα από το Οχάιο μοιράστηκε την παρακάτω φωτογραφία με το ακόλουθο μήνυμα:

«Πέρασαν σχεδόν 8 μήνες.

Είναι δύσκολο, είναι μια δέσμευση, είναι μια θυσία. Έχω απογοητευτεί, έχω σκεφτεί να τα παρατήσω, έχω πει ότι δεν μπορώ άλλο αλλά έχω κερδίσει περισσότερα από ό, τι έχω δώσει.

Έχω δώσει ό,τι καλύτερο μπορούσα και έχω μάθει πόσο δυνατή είμαι.

Δίσταζα να δημοσιεύσω αυτή την φωτογραφία αλλά αυτή είναι η ζωή μου. Δεν είναι χυδαίο, δεν είναι γυμνό…είναι σκληρή δουλειά και αφοσίωση» λέει η μητέρα στην αμερικάνικη ιστοσελίδα Babycenter.

Φυσικά έχουμε την περιέργεια να μάθουμε περισσότερα για την οικογένεια της Brittany που αποτελείται από τον σύζυγό της Jason, την 4χρονη Natalie, την 2χρονη Charlot και τα 8 μηνών δίδυμα Addisyn, Bentley και Connor.

Όταν ρωτήθηκε για τα αισθήματα της όταν έμαθε πώς περίμενε δίδυμα η 24χρονη, είπε στο Babycenter:

«Όταν το ανακαλύψαμε αισθανθήκαμε μια ποικιλία συναισθημάτων. Έκλαψα πολύ, και τρομοκρατήθηκα. Ανησύχησα μήπως και δεν τα κατάφερνα τελικά ή έχανα ένα ή και όλα τα μωρά. Μετά φοβήθηκα μήπως θα επηρεαζόταν η σχέση μου με τα άλλα δύο παιδιά. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη επειδή είχα ζήσει αποβολή στο παρελθόν και φοβόμουν μη το ξαναζήσω. Ευτυχώς όλα πήγαν μια χαρά και η εγκυμοσύνη μου προχώρησε ομαλά. Θυμάμαι πάντως πώς σε όλα τα υπερηχογραφήματα ρώταγα τον γιατρό αν βλέπει και τα τρία μου μωρά και αγωνιούσα να ακούσω το καρδιοχτύπι τους. Νομίζω πάντως ότι πραγματικά το συνειδητοποίησα  όταν  κράτησα και τα τρία μωρά στην αγκαλιά μου!»

Υπάρχει πάντως παρασκήνιο γύρω από τα φύλα των μωρών που είναι τελικά δύο αγόρια και ένα κορίτσι. Η Brittany εξηγεί:

Στις 12 εβδομάδες μας είπαν ότι πρόκειται για 3 κορίτσια! Ο σύζυγός μου επέμενε πάντως πώς υπάρχει κι ένα αγόρι εκεί μέσα. Στη συνέχεια, στον 3D υπέρηχο που έκανα στις 14 εβδομάδες μας είπαν πώς είναι 3 αγόρια. Ήταν τρελό! Ήθελα να πάω για ψώνια επειδή όλα τα μωρουδιακά που είχα ήταν για κορίτσια αλλά τελικά στις 15 εβδομάδες μάθαμε πώς είναι δύο αγόρια και ένα κοριτσάκι και πραγματικά χαρήκαμε πάρα πολύ! Ήθελα πάντα μια μεγάλη οικογένεια και χαίρομαι πάρα πολύ που έκανα το όνειρό μου πραγματικότητα!»   

««Συχνά νιώθω ενοχές επειδή αισθάνομαι ότι τα παιδιά δεν παίρνουν αρκετό χρόνο από μένα» παραδέχεται η απασχολημένη μανούλα. «Έχω πέντε παιδιά και μερικές φορές το μόνο που θέλω είναι να ξαπλώσω στο κρεβάτι μου και να βλέπω ταινίες όπως παλιά, αλλά δεν μπορώ. Όταν το ένα μωρό θέλει να ξαπλώσει και να κοιμηθεί στην αγκαλιά μου, τα άλλα δύο πεινάνε. Χρειάζομαι απλά περισσότερες ώρες την ημέρα!»  

Αλλά από την άλλη πλευρά, προσθέτει: «Οι βόλτες έξω είναι πιο εύκολες απ΄ό,τι περίμενα. Ξέρουμε που θα πάμε και τα παιδιά περνάνε πάντα πολύ καλά. Μερικές φορές βέβαια είναι μια καταστροφή και τα παιδιά κλαίνε ταυτόχρονα αλλά συνήθως απολαμβάνουμε την βόλτα μας όλοι οικογενειακώς!»

Και το καλύτερο; «Τα παιδιά αλληλεπιδρούν και παίζουν πολύ καλά μεταξύ τους. Στην αρχή μπορεί να τσακώνονταν, να «έκλεβαν» τα παιχνίδια ο ένας από τον άλλον ή να τραβούσαν τα μαλλιά τους αλλά γελάνε και φλυαρούν μεταξύ τους. Είναι εκπληκτικό!», καταλήγει η περήφανη μαμά!  

Exit mobile version