Η συγκινητική ιστορία που κρύβεται πίσω από αυτές τις τρυφερές φωτογραφίες

Όταν η Erika και ο Stephen Jones ανακάλυψαν ότι σε εννέα μήνες θα καλωσορίσουν το δεύτερο μωρό τους, πετούσαν πραγματικά στα σύννεφα. 

Αλλά στις 18 εβδομάδες κύησης το ζευγάρι έμαθε ότι το παιδί τους θα γεννηθεί με σύνδρομο Down. Πριν καλά καλά το συνειδητοποιήσουν στην 30η εβδομάδα κύησης οι γιατροί ανακάλυψαν μία σπάνια καρκινική μάζα στον εγκέφαλο της Abigail, ενημερώνοντας την οικογένεια πως η μικρή δεν θα έχει πολύ χρόνο ζωής μετά τη γέννησή της.

Η μικρή Abigail Noelle ήρθε στον κόσμο στις 6 Αυγούστου και ήταν μια γλυκόπικρη στιγμή για τους γονείς της. Παρά τον καρκίνο, η κορούλα τους είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο νεογέννητο: παρατηρεί γύρω γύρω το περιβάλλον, «φλυαρεί», βγάζει την γλώσσα της έξω, ανοιγοκλείνει τα ματάκια της και ανοιγοκλείνει την παλάμη του μικρού χεριού της. Ωστόσο στο πίσω μέρος του μυαλού τους, οι νέοι γονείς γνωρίζουν πώς ο κύκλος της ζωής της θα είναι δυστυχώς πολύ μικρός.

Οι γιατροί αποφάσισαν πώς ο όγκος της μικρούλας είναι μη εξαιρέσιμος και πολύ επιθετικός στην μορφή του. Η συμβουλή που τους έδωσαν είναι να πάρουν την μικρή Abigail σπίτι και να της δώσουν πολλή πολλή αγάπη.

«Η κατάσταση είναι τραγική. Δεν θέλουμε να χάσουμε την κόρη μας. Θέλουμε να τη δούμε να γελάει, να χορεύει, να παίζει με την αδερφή της, να κάνει ποδήλατο, να πάει στο σχολείο. Θέλουμε να ζήσει. Αλλά το πιθανότερο είναι η ζωή της να κρατήσει εβδομάδες ή μήνες και όχι χρόνια. Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες…», δηλώνουν οι γονείς.

Μία μη κερδοσκοπική οργάνωση άκουσε την ιστορία της Abigail και ήρθε σε επικοινωνία με τη φωτογράφο Mary Huszcza, η οποία και προσφέρθηκε να φωτογραφίσει δωρεάν την οικογένεια και το νέο της μέλος. Οι φωτογραφίες είναι πραγματικά συγκλονιστικές!

 

Exit mobile version