Ο κανόνας του εσώρουχου: Ένα βίντεο που πρέπει να δουν όλοι οι γονείς

Πρόκειται για μια εξαιρετική παραγωγή που έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει την ελληνική κοινωνία για τον “κανόνα των εσωρούχων.”

Η καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, η οποία στην Ελλάδα συντονίζεται από την Έλενα Ράπτη, παρουσίασε «Το Μυστικό της Νίκης», μια ιστορία κινουμένων σχεδίων (3D animation video) με ελληνικούς χαρακτήρες που περνά όλα τα μηνύματα της καμπάνιας σε γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά κυρίως σε παιδιά, με τρόπο οπτικοακουστικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό, συμβάλλοντας πολύ ουσιαστικά στην ευαισθητοποίηση όλων και εντέλει στην προστασία των παιδιών.

Η Νίκη έχει ένα μυστικό: ένα άτομο από το οικείο περιβάλλον της θέλει να τη βλάψει. Εκείνη όμως, ξέρει να προστατεύει τον εαυτό της γιατί γνωρίζει τον κανόνα του εσώρουχου και τελικά, εκμυστηρεύεται την περιπέτειά της στην καλή της νεράιδα!

Πρόκειται για μια παραγωγή της DVS Design, με την ευγενική υποστήριξη της Media Strom για το κόστος παραγωγής και του Ιδρύματος Λάτση για το κόστος αναπαραγωγής των αντιτύπων.

Στη χώρα μας λειτουργούν επτά τηλεφωνικές γραμμές στις οποίες μπορούν να απευθύνονται όσοι θέλουν να καταγγείλουν κρούσματα σεξουαλικής κακοποίησης παιδιών και όχι μόνο. Αυτές είναι οι εξής:

Exit mobile version