Οικογενειακή υπόθεση: 3 γενιές μαζί σε μια κοινή φωτογράφιση

Αφού έφερε στον κόσμο το μωρό της στο κρεβάτι της γιαγιάς της, η Λούσυ θήλασε την κόρη της στο μέρος όπου όλα ξεκίνησαν!

Σε μια σειρά από πρωτότυπες λήψεις, η φωτογράφος Jade Beall κατάφερε να απαθανατίσει με τον φακό της προσωπικές στιγμές ανάμεσα σε τρεις γενιές γυναικών που αγκαλιάζουν το σώμα τους – δεν έχει σημασία η ηλικία τους – και γιορτάζουν το θαύμα της ζωής που ο καθένας έχει δημιουργήσει!

«Το όμορφο σώμα από τα αριστερά γεννήθηκε και τροφοδοτήθηκε από το όμορφό σώμα από τα δεξιά, το οποίο γέννησε κα ταΐζει με την σειρά του το όμορφο μικρό πλασματάκι που έχει κοντά στο στήθος της», αναφέρει σε λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία της στο κρεβάτι της προγιαγιάς του νεογέννητου μωρού.

Οι φωτογραφίες είναι απόλυτα φυσικές χωρίς ίχνος επεξεργασίας. Σε άλλη φωτογραφία βλέπουμε τη γιαγιά συγκινημένη να αγκαλιάζει την κοιλιά της κόρης της κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σε απόλυτη ευτυχία! «Λίγο πριν τραβήξω αυτήν τη φωτογραφία, τόσο η Λούσυ όσο και η μητέρα της έκλαιγαν, μέχρι που κάποια στιγμή έβαλα κι εγώ τα κλάματα», θυμάται η Jade. «Γρήγορα τα δάκρυά μας μετατράπηκαν σε μεταδοτικό γέλιο και γρήγορα κατάλαβα ότι οι φωτογραφίες που θα έχω στα χέρια μου θα είναι ένα κομμάτι τέχνης!».

Exit mobile version