Πώς είναι το παιδάκι Σκορπιός

Το παιδάκι που ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού έχει έντονη προσωπικότητα και είναι πολύ συναισθηματικό. 

Σαν μικρό παιδί,  ο Σκορπιός επικοινωνεί μόνο με τα μάτια και ελέγχει όλους στην οικογένεια. Καθώς μεγαλώνει όμως ξεδιπλώνεται η έντονη  προσωπικότητά του και είναι επιρρεπής στους καυγάδες. Θα πρέπει να θυμάστε ότι καυγαδίζει μόνο και μόνο για να κερδίσει και αν υποχωρεί κάποιες φορές, η πραγματική του πρόθεση είναι να κερδίσει χρόνο για να αρχίσει ξανά από άλλο μέτωπο. Έχει πολύ δυνατό χαρακτήρα γεμάτο ενέργεια και ζωντάνια με μια επιθετική «πινελιά».  

Οι γονείς του πρέπει να του συμπεριφέρονται με σταθερή και αταλάντευτη πειθαρχία. Θα πρέπει να τον διδάξουν να είναι διακριτικός με τα ασθενέστερα άτομα και να ξέρει ότι στην ζωή δεν κερδίζουμε μόνο αλλά και χάνουμε. Έχει μια λαμπερή και μαγνητική προσωπικότητα και καταφέρνει όπου πηγαίνει να εντυπωσιάζει και να είναι τα βλέμματα όλων στραμμένα πάνω του. Οι γονείς ωστόσο εκτός από την πειθαρχεία δεν πρέπει να ξεχνάνε να είναι τρυφεροί απέναντι στο παιδάκι Σκορπιός και να του δείχνουν την αγάπη τους.  Σε αντίθετη περίπτωση, ως ενήλικας, μπορεί να γίνει απόμακρος, ντροπαλός και γεμάτος με φοβίες.

Το μωράκι Σκορπιός είναι ειλικρινές. Σαν παιδάκι θέλει να κρατήσει τα μυστικά του ασφαλή και αισθάνεται το δωμάτιό του ιερό μέρος. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο κανείς δεν πρέπει να μπαίνει χωρίς την άδεια του μέσα και να πειράζει τα πράγματα του. Είναι πολύ οξυδερκής και τίποτα δεν θα διαφύγει της προσοχής του.  Έχει ισχυρή διαίσθηση και είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι από νεαρή ηλικία μπορεί να έχει όνειρα ή οράματα. Επίσης, τον/την προσελκύουν έντονα τα μυστήρια της ζωής και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι καλός/καλή ερευνητής. Μπορεί να ανακαλύψει μόνος του όλα τα μυστικά της οικογένειάς  και έχει τόσο διεισδυτικό μυαλό που μπορεί να κατανοήσει ακόμα και τις πιο αφηρημένες έννοιες. Χρειάζεται επίσης να εκτονώνει όλη την ενέργειά του σε φυσικές δραστηριότητες και να ασχοληθεί με τον αθλητισμό. Διαφορετικά μπορεί να γίνει ένα ενοχλητικό και επιθετικό άτομο. Είναι πολύ πιστός στους φίλους του και στους ανθρώπους που αγαπά, αν και μπορεί να γίνει λίγο αγενής και ανιδιοτελής με τους άλλους. Η άδικη και παράλογη επίπληξη καθώς και οι ατελείωτες ανοχές είναι πολύ κακό για εκείνον.

Οι γονείς του δεν πρέπει να του επιβάλλουν κανόνες αλλά να είναι υποστηρικτικοί και να τον αφήσουν να επιλέξει την καριέρα που επιθυμεί. Μόνο έτσι θα πετύχει τους στόχους του…

Exit mobile version