Σε ποιες αγορές για το μωρό δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία

Αν γίνεστε για πρώτη φορά μανούλα μπορεί πολύ εύκολα να παρασυρθείτε σε αγορές που ναι μεν είναι απαραίτητες αλλά δεν χρειάζεται να επενδύσετε μεγάλο χρηματικό ποσό για να τα αποκτήσετε.

Σίγουρα θέλετε το καλύτερο για το μωρό σας αλλά σκεφτείτε από την άλλη πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα παιδιά; Δείτε ποια είναι εκείνα τα πράγματα στα οποία μπορείτε να κάνετε περικοπές και να εξοικονομήσετε χρήματα από τον προϋπολογισμό σας!

Παπουτσάκια για νεογέννητα

Τα παπουτσάκια για τα νεογέννητα μωράκια είναι απίστευτα χαριτωμένα και σχεδόν όλες οι μαμάδες μπαίνουν στον πειρασμό να αγοράσουν όχι μόνο ένα αλλά πολλά ζευγάρια. Σκεφτείτε όμως ότι τα μωρά δεν περπατάνε και τις περισσότερες φορές τα έχετε στην αγκαλιά σας. Πάρτε πολλά ζευγάρια από παπουτσάκια αγκαλίτσας, καλύτερα.

Ακριβά φορμάκια

Σκεφτείτε τα μωρά έχουν συχνά «εκρήξεις πάνας» αλλά και αναγωγές. Δεν χρειάζεται λοιπόν να αγοράσετε πανάκριβα φορμάκια γιατί πλην των άλλων η ανάπτυξη τους είναι πολύ γρήγορα. Αντ’ αυτού προτιμήστε οικονομικές συσκευασίες.

Πολλά μπιμπερό

Δεν έχει νόημα να αγοράζετε πολλά μπιμπερό γιατί τα μωρά γίνονται ιδιότροπα, όταν θέλουν. Το μυστικό με τα μπιμπερό είναι να μιμούνται πραγματικά την κίνηση, τη ροή και την αίσθηση του μαστού – κάτι που είναι πραγματικά δύσκολο. Σκεφτείτε λοιπόν πολλά άχρηστα μπιμπερό μπορεί να έχετε στα ντουλάπια σας! Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό να βρείτε εκείνο το μπουκάλι που θα αρέσει στο μωρό σας, Βάλαμε αμέτρητα μπουκάλια για δοκιμή και περιορίσαμε τη λίστα στα έξι. Δείτε ποια είναι τα 6 καλύτερα μπιμπερό για μωράκια που θηλάζουν, αγοράστε ένα της επιλογής σας και εξοικονομήστε χρήματα αφού σημασία δεν έχει η ποσότητα αλλά η ποιότητα.

Relax

Χρειάζεται ένα και καλό. Και αυτό επειδή  τα βρέφη λατρεύουν το relax. Μπορούν να κάθονται για ώρες εκεί και σας απελευθερώνει τα χέρια. Το σίγουρο είναι ότι πρέπει να επενδύσετε σε ένα ασφαλές κάθισμα, αλλά να έχετε κατά νου ότι τα μωρά μεγαλώνουν γρήγορα και σε λίγο θα θέλουν να εξερευνούν τα πάντα και όχι να κάθονται.

Πιπίλες

Οι ακριβές δεν σημαίνει ότι είναι και οι καλύτερες. Και ακριβώς όπως συμβαίνει και με τα μπουκάλια, τα μωρά μπορούν να γίνουν πολύ επιλεκτικά με τις πιπίλες. Να κριτήρια της επιλογής σας πρέπει να είναι το μέγεθος της θηλής (ανάλογο με αυτό του ουρανίσκου και της ηλικίας του μωρού), να είναι λεπτή στη βάση για την σωστή τοποθέτησή της άνω και κάτω σιαγόνας και να είναι ανθεκτική στα δαγκώματα. Μη επιλέγετε ποτέ πιπίλες με βάση σχέδια και χρώματα.

Αλλαξιέρα

Αν ζορίζεστε οικονομικά και δεν έχετε χώρο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγοράσετε ένα ολόκληρο έπιπλο. Στην πραγματικότητα το μόνο απαραίτητο είναι να αγοράσετε το ειδικό μαξιλάρι για την αλλαγή της πάνας, το οποίο μεταφέρεται σε οποιαδήποτε επιφάνεια σας βολεύει.

Exit mobile version