Συγκλονιστικές φωτογραφίες τοκετού με καισαρική τομή

Η φωτογράφος από τη Νέα Ζηλανδία και μητέρα τριών παιδιών, Keri-Anne Dilworth, τα τελευταία τέσσερα χρόνια, φωτογραφίζει μαμάδες κατά τη διάρκεια της καισαρικής τομής.

Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης της γέννησης με καισαρική τομή που έκανε η μαμά Sara Bacica-Hutchison, ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη. «Αυτή η όμορφη μητέρα ήρθε σε επαφή μαζί μου, επειδή αναζητούσε όμορφες εικόνες από τη γέννηση του παιδιού της, μετά από μια τραυματική εμπειρία του προηγούμενου τοκετού», δηλώνει η Dilworth στη The Huffington Post.

Όπως μπορείτε να δείτε στις πανέμορφες φωτογραφίες, η εμπειρία της αυτή την φορά ήταν πολύ καλύτερη και το μωρό της Sara ήρθε με ασφάλεια στον κόσμο. «Αυτή η γέννηση ήταν όμορφη, ειρηνική και όλοι στην αίθουσα έδειχναν σεβασμό. Η αναμονή και ο ενθουσιασμός για τον ερχομό αυτού του μικρούλη ήταν ακριβώς όπως σε έναν φυσιολογικό τοκετό και καθ’όλη την διαδικασία όλοι ήταν ψύχραιμοι και χαρούμενοι», λέει η Dilworth.

Η φωτογράφος εξηγεί πώς ελπίζει οι φωτογραφίες της να συμβάλουν στη διάσπαση των ταμπού και να καταλάβουν επιτέλους μερικοί πώς δεν έχει σημασία η μέθοδος τοκετού. «Ελπίζω οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι όλοι οι τρόποι γέννησης είναι όμορφοι και πώς δεν έχει σημασία ο τρόπος που θα έρθει ένα παιδί στον κόσμο αλλά το θέμα είναι να έρθει με ασφάλεια και να είναι υγιές», δηλώνει χαρακτηριστικά.  

Δείτε παρακάτω πώς ξεδιπλώνεται η ιστορία γέννησης.

Exit mobile version