Το πιο θλιβερό αντίο: Γονείς αποχαιρετούν τα μωρά τους

Κρατώντας τα νεογνά τους στην αγκαλιά τους με τα πρόσωπά τους γεμάτα από αγάπη, αυτές οι φωτογραφίες αποτυπώνουν τις τελευταίες στιγμές πληγωμένων γονέων με τα μωρά τους.

Οι εικόνες τραβήχτηκαν από τον οργανισμό «Now I Lay Me Down To Sleep», ο οποίος στέλνει τους φωτογράφους με τους οποίους συνεργάζεται στο νοσοκομείο για να απαθανατίσει τις πολύτιμες στιγμές των γονιών με βρέφη που πάσχουν από ανίατες ασθένειες και δυστυχώς θα φύγουν πρόωρα.

Η υπηρεσία έχει βουίξει σε δημοτικότητα στις ΗΠΑ. Δημιουργήθηκε πριν από δέκα χρόνια και μπορεί να υπερηφανεύεται για τους 1.650 εθελοντές της σε 40 χώρες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους μέσω της ιστοσελίδας του οργανισμού.

Η οργάνωση γράφει στην επίσημη ιστοσελίδα της: H αποστολή μας είναι να βοηθήσουμε τους γονείς που υποφέρουν από την απώλεια του βρέφους τους, χαρίζοντάς τους μια επαγγελματική προσωπογραφία.

«Πιστεύουμε ότι αυτές οι εικόνες βοηθούν στην διαδικασία επούλωσης της οικογένειας, τιμώντας την μνήμη του παιδιού τους», λένε.

Η οργάνωση ιδρύθηκε από την Cheryl Haggard, η οποία έπρεπε να πάρει την σκληρή απόφαση να βγάλει τον νεογέννητο γιο της, Maddux από την μηχανική υποστήριξη το 2005. Πριν από αυτό, κάλεσε την φωτογράφο Sandy Puc να βγάλει φωτογραφίες του γιου της συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων αφού είχε αποδιασωληνωθεί ή όπως λέει εκείνη όταν «ήταν ελεύθερος από τους σωλήνες και τα καλώδια».

Exit mobile version