Τυφλή μέλλουσα μαμά «βλέπει» το υπερηχογράφημα του μωρού της

Η πρώτη φορά που «βλέπετε» το μωρό σας είναι ανάμεσα σε ασπρόμαυρες σκιές και η συνάντηση αυτή γίνεται στο ραντεβού για το πρώτο υπερηχογράφημα.

Η στιγμή αυτή ήταν ακόμα πιο ιδιαίτερη για την Tatiana Τατιάνα Guerra. Η μέλλουσα μανούλα έχασε την όρασή της στα 17, έτσι όταν ήρθε η ώρα για το υπερηχογράφημα, το μόνο που μπορούσε ήταν να ακούσει τον καρδιακό παλμό του μωρού της αλλά δεν μπορούσε να το δει.

Έτσι όταν ο γιατρός της την ρώτησε πώς φαντάζεται το γιο της, είπε, “Ω, εγώ φαντάζομαι ότι έχει μια μυτούλα σαν μια μικρή πατάτα, ένα μικρό στόμα και ένα στρουμπουλό χεράκι. Ανυπομονώ να τον μυρίσω!»

Τότε ο γιατρός την εξέπληξε χαρίζοντας στη γλυκιά μανούλα μια 3D εκτύπωση της ψηφιακής φωτογραφίας του παιδιού της, ώστε να διακρίνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου του γιου της μέσω της αφής. Μια πολύτιμη μνήμη που διαφορετικά δεν θα μπορούσε να έχει ποτέ…

Το βίντεο δημιουργήθηκε στα πλαίσια της εκστρατείας #CountingTheDays από μεγάλη εταιρεία για πάνες, θέλοντας να περάσει το μήνυμα ότι «κάθε μητέρα αξίζει να αγκαλιάζει την κάθε στιγμή».

https://www.youtube.com/watch?v=KD0AC43fc_4

Exit mobile version