Βόλτα με το μωρό: Απολαύστε τη με ασφάλεια με το σύστημα μεταφοράς Trilogy

Όταν είστε σπίτι με το μόλις λίγων ημερών μωρό σας, είναι δελεαστικό να θέλετε να κάνετε cocooning.

Μετά απ’ όλα αυτά, ακόμα και μια βόλτα μέχρι το μανάβικο μπορεί να σας φαίνεται ταλαιπωρία για το μωράκι σας και να αναρωτιέστε πότε θα μπορείτε να το βγάζετε βόλτα άφοβα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει κάποια συγκεκριμένη στιγμή.

Συνεπώς μπορείτε να ξεκινήσετε τις βολτίτσες σας όταν νιώσετε και οι δύο έτοιμοι , εκτός κι αν ο παιδίατρος σας συστήσει κάτι διαφορετικό για λόγους υγείας πάντα. Όποτε κι αν ξεκινήσετε τις  βόλτες με το μωρό σας, το σίγουρο είναι ότι το Trilogy της Inglesina είναι ένα σύστημα μεταφοράς που θα σας ενθουσιάσει. Είναι ένα σύστημα μεταφοράς για τους νέους γονείς που είναι ενθουσιώδεις, δυναμικοί και γεμάτοι ζωντάνια και αναζητούν ένα προϊόν που εγγυάται τη μέγιστη ποιότητα, ασφάλεια, άνεση και πρακτικότητα. Το σύστημα προσφέρει άνεση και καλοπέραση στο μωρό, χάρη στο ευρύχωρο πορτ-μπεμπέ και στο σύστημα εξαερισμού του. Η ευχρηστία και η πρακτικότητά του σε όλες τις περιπτώσεις το κάνουν ιδανικό εργαλείο για κάθε γονιό. 

Επιπλέον περιλαμβάνει έναν ελαφρύ και πρακτικό σκελετό, ο οποίος ανοιγοκλείνει και οδηγείται και με το ένα χέρι. Εξασφαλίζει την απόλυτη ελευθερία ελιγμών χάρη στην σταθερή χειρολαβή του, τους τέσσερις τροχούς με αμορτισέρ που διαθέτουν πρακτικό ξεκλείδωμα, για να επιτρέπει στους γονείς να αντιμετωπίζουν με ευκολία τα εμπόδια της πόλης. Διατίθεται σε 3 διαφορετικές εκδοχές για να επιλέξει ο κάθε γονιός αυτόν που ανταποκρίνεται περισσότερο στις ανάγκες του. Σκελετός με ενιαία χειρολαβή, με ξεχωριστές χειρολαβές και τώρα σε έκδοση «City», με μόλις 50 εκ. πλάτος και ενιαία χειρολαβή που δίνει τη δυνατότητα στο καρότσι Trilogy να χωρέσει ακόμα και στα στενότερα περάσματα. Διατίθεται στα χρώματα Grafite, Marina, Cookie, Total Black, Ecrù, Amarena & Denim και σε άλλες εκδόσεις για να διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει! 

Το εύκολο σύστημα σύνδεσης-αποσύνδεσης των στοιχείων του και η δυνατότητα διπλής χρήσης του καροτσιού, με φορά προς τη μαμά ή προς τον δρόμο το καθιστούν απαραίτητο για όλες τις βόλτες και τα ταξίδια. Το σύστημα εξαερισμού που υπάρχει σε όλα τα στοιχεία των συστημάτων μεταφοράς έχει σχεδιαστεί μέχρι την μικρότερη λεπτομέρεια: κουκούλα με διαπνέον ύφασμα, σύστημα εξαερισμού για το πορτ-μπεμπέ, εξαιρετικά διαπνέουσα επένδυση πορτ-μπεμπέ, κάλυμμα πορτ- μπεμπέ και ποδόσακος καροτσιού περιπάτου που ανασηκώνονται για να προστατέψουν το μωρό από τους δυνατούς ανέμους. Το καινοτόμο ύφασμα με προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία UPF 50+, διασφαλίζει την προστασία από τις ακτίνες UV και εγγυάται ότι το μωρό θα νιώθει άνετα υπό όλες τις συνθήκες.

Τα αξεσουάρ που διατίθενται στον βασικό εξοπλισμό, ικανοποιούν τις ανάγκες των νέων, δυναμικών μαμάδων που είναι μόνιμα εν κινήσει. Περιλαμβάνονται πορτ-μπεμπέ, αναστρέψιμο καρότσι με κουκούλα, παιδικό κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr.0+, καλάθι μεταφοράς αντικειμένων, ποτηροθήκη, ασορτί τσάντα με αλλαξιέρα, ποδόσακο και αδιάβροχο για το καρότσι.

Βόλτα με το αυτοκίνητο ή ταξίδι

Η Αμερικανική Παιδιατρική Ακαδημία (AAP) συνιστά να μην μεταφέρεται ποτέ το παιδί, ούτε για ένα μέτρο, άδετο στο κάθισμά του ή στην αγκαλιά σας, αρχίζοντας από τη μέρα που φεύγετε από το μαιευτήριο με το νεογνό σε καθισματάκι που βλέπει προς τα πίσω. Πολλούς γονείς όμως τους πιάνει «πονοκέφαλος» βλέποντας τη μεγάλη ποικιλία στην αγορά. Αυτό που προέχει όμως είναι η ασφάλεια. Όλα τα παιδικά καθίσματα της Inglesina συνδυάζουν τον εκπληκτικά μοντέρνο σχεδιασμό και τη μέγιστη ασφάλεια για το παιδί. Πληρούν στο έπακρο τις προδιαγραφές ασφαλείας, χωρίζονται σε ομάδες ανάλογα του βάρους του παιδιού και φυσικά φέρουν την ετικέτα πιστοποίησης ECE R44/04 και είναι εγκεκριμένα σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Multifix Group 0+ που περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό του συστήματος μεταφοράς Trilogy διαθέτει έναν κομψό σχεδιασμό. Το μαλακό κάλυμμα του προσκέφαλου προσφέρει στο μωρό την άνεση που χρειάζεται καθώς ταξιδεύει με απόλυτη ασφάλεια από τη γέννηση μέχρι τα 13 κιλά.

Για το μήνα Μάρτιο, με την αγορά του συστήματος μεταφοράς Trilogy παίρνετε δώρο τη βάση Universal για το κάθισμα αυτοκινήτου Huggy Gr. 0+ και το στρωματάκι για το πορτ-μπεμπέ! Η προσφορά ισχύει μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.inglesina.gr.

Κι αφού είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε τις πρώτες βόλτες με το μωρό σας και να ανακαλύψετε τον κόσμο,  εμείς σας παρουσιάζουμε μερικά tips για τις πρώτες εξόδους με το μωρό και αναφέρουμε τον εξοπλισμό που πρέπει να έχετε μαζί σας για τα απρόοπτα που μπορεί να προκύψουν.

Τι να αποφεύγω;

Στην αρχή και δεδομένου ότι το μωρό είναι ακόμα πολύ μικρό είναι προτιμότερο να αποφεύγετε τους πολυσύχναστους χώρους και το συνωστισμό, ώστε να μην εκτίθεται το μωρό σας σε ιούς και μικρόβια που μεταδίδονται με την ανάσα και το βήχα. Προτιμήστε τους ανοιχτούς χώρους όπως πάρκα, πλατείες αλλά και τη θάλασσα, όταν ο καιρός το επιτρέπει.

Πώς να ντύσω το μωρό;

Αν δυσκολεύεστε να αποφασίσετε τι ρουχαλάκι να φορέσετε στο μωρό σας, να θυμάστε ότι τα μωρά δεν μπορούν να ρυθμίζουν τη θερμοκρασία του σώματός τους από μόνα τους και γι’ αυτό πρέπει πάντα να φοράτε ένα ρούχο παραπάνω από αυτά που θα φορούσατε εσείς στο ίδιο περιβάλλον. Εξάλλου αν βλέπετε ότι ζεσταίνεται, μπορείτε να του το βγάλετε.

Τώρα που οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, το καπέλο είναι ένα αξεσουάρ που δεν πρέπει να αποχωρίζεστε, αφού προστατεύει το μωρό σας από τον ήλιο. Και τον χειμώνα όμως το μωρό πρέπει πάντα να φοράει ένα καπελάκι για το κρύο.

Τι να πάρω μαζί μου;

Καταρχάς μια τσάντα για τις μετακινήσεις σας θα σας βοηθήσει πολύ να οργανωθείτε καλύτερα. Προτιμήστε μια ειδική γιατί συνήθως έχουν αδιάβροχη επένδυση και ενσωματωμένο στρωματάκι αλλάγματος καθώς και πολλές θήκες και τσέπες που μπορούν να κάνουν θαύματα για την οργάνωσή σας.

Εμείς σας προτείνουμε την ευρύχωρη και πολυλειτουργική τσάντα My Baby Bag της Inglesina για να τα έχετε όλα κοντά σας.

Είναι ευρύχωρη, ανθεκτική, με θερμική τσέπη και πολλούς χώρους και σας επιτρέπει να έχετε μαζί σας όλα όσα χρειάζεστε, οργανωμένα έτσι ώστε να βρίσκετε τα πάντα εν ριπή οφθαλμού.

Με άγκιστρα γενικής χρήσης για να στερεώνεται σε οποιοδήποτε σκελετό. Είναι διαθέσιμη σε πέντε τουλάχιστον χρώματα (γκρι, κόκκινο, μπλε, μαύρο, μπεζ) για όλα τα γούστα.

Για τις μανούλες που έχουν όμως ανάγκη για extra χώρους, η Trilogy Bag της Inglesina δεν θα τις απογοητεύσει. Είναι ευρύχωρη, λειτουργική και απαραίτητη για τις εξόδους με το μωρό. Διαθέτει βολικές τσέπες και πλευρική τσέπη για το μπιμπερό, λουρί με ρυθμιζόμενο μήκος και πλευρικούς ιμάντες που σας επιτρέπουν να τη στερεώσετε σε οποιοδήποτε πλαίσιο.

Ποια είναι όμως τα απαραίτητα αντικείμενα που πρέπει να έχετε στην τσάντα του μωρού σας;

Τα βασικά είναι:

Μπορεί να σας φαίνονται πολλά, αλλά έχοντας όλα αυτά μαζί σας, θα απολαμβάνετε περισσότερο τις βόλτες σας!

Exit mobile version