Η Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® μεγάλωσε και έγινε… 150ml!

Ανακάλυψε τη ΝΕΑ Limited Edition Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® σε συσκευασία των 150ml, στην ειδική τιμή των 100ml.

Η Νέα Limited Edition Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® είναι διαθέσιμη σε συσκευασία των 150ml χαρίζοντας στους γονείς περισσότερες αλλαγές πάνας και μεγαλύτερη διάρκεια, με την ίδια ολοκληρωμένη φροντίδα και αποτελεσματικότητα Mustela®.

Κάθε μητέρα γνωρίζει ότι τα μωρά, ειδικά τα νεογέννητα, χρειάζονται αλλαγή πάνας 7 ή 8 φορές την ημέρα τουλάχιστον. Για τη φροντίδα και την προστασία της ευαίσθητης μηρογεννητικής περιοχής των μωρών και την αποφυγή των ερεθισμών, είναι σημαντική η χρήση της κρέμας αλλαγής πάνας κάθε φορά, από την πρώτη ημέρα της γέννησης*. Γι’ αυτό, η Mustela® βρίσκεται και πάλι δίπλα στους γονείς με την Κρέμα Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 σε ΝΕΑ Limited Edition συσκευασία των 150ml, επιπλέον των ήδη διαθέσιμων συσκευασιών, 50ml και 100ml, στην ειδική τιμή των 100ml.

Τριπλό όφελος σε νέα μεγαλύτερη συσκευασία

Η τριπλή αποτελεσματική δράση της  Κρέμας Αλλαγής Πάνας VBC 1>2>3 Mustela® παραμένει ίδια, προσφέροντας μέσω της Νέας Limited Edition συσκευασίας των 150ml,  μεγαλύτερη ποσότητα για περισσότερες αλλαγές πάνας:

Μην αργείς! Αναζήτησέ την στα φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Η νέα Limited edition συσκευασία των 150ml διατίθεται για περιορισμένο χρονικό διάστημα και έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

* Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σχετικά με την ISOPLUS

Η ISOPLUS Α.Ε., με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του φαρμακείου στην Ελλάδα, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά. Έχοντας στο κέντρο της φιλοσοφίας της τον άνθρωπο, η ISOPLUS προσφέρει φυσικές και αποτελεσματικές λύσεις για τη βελτίωση της υγείας, με σκοπό την παροχή μιας ποιοτικής ζωής σε καθημερινή βάση.

Τα υψηλής ποιότητας προϊόντα της αποτελούνται από άριστες πρώτες ύλες, βασισμένα στη μοναδική επιστημονική γνώση και εμπειρία των μεγαλύτερων οίκων παγκοσμίως.

Η ISOPLUS αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα τον κορυφαίο οίκο συμπληρωμάτων διατροφής SOLGAR® , καθώς και τη δική της σειρά συμπληρωμάτων διατροφής myelements, τους οίκους καλλυντικών dr.organic και Optima, καθώς και τη μάρκα βρεφικών και παιδικών δερμοκαλλυντικών Mustela®. Πρόσφατα λάνσαρε και την Γαλλική μάρκα δερμοκαλλυντικών βιομιμητικής τεχνολογίας, SOSKIN.

Στοιχεία επικοινωνίας

ΙSOPLUS A.E.

τηλ: 210 9579 707, fax: 210 9572 16

e-mail: info@iso-plus.gr
www.isoplus.gr
www.mustela.com.gr/

Exit mobile version