Μία μαμά αποκαλύπτει το πιο απίθανο κόλπο για να πίνει το παιδί το σιρόπι

Η ιδέα που ενθουσίασε πολλούς γονείς - Δείτε το βίντεο

Η αλήθεια είναι πως το να δώσεις στο παιδί, ειδικά όταν είναι μικρότερης ηλικίας σιρόπι ή αντιβίωση μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. Θα λέγαμε ότι είναι ένας αγώνας, μια πάλη, με… παράπλευρες απώλειες, όπως το να πέσει σιρόπι στο πάτωμα ή να κολλάτε παντού μετά.

Ωστόσο, μια μαμά από την Αυστραλία, η οποία αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα, βρήκε το έξυπνο κόλπο για να πίνει το παιδί της το σιρόπι, «αναίμακτα». Η μαμά μοιράστηκε το μυστικό της με τους διαδικτυακούς της φίλους στη σελίδα της στο Instagram, «Tiny Hearts Education» και εκείνοι ενθουσιάστηκαν.

Ποιο είναι το κόλπο; Βάζει στο κουτάλι μαζί με το σιρόπι και μερικά πολύχρωμα τρουφάκια που ως εικόνα κάνουν το παιδί να επιθυμεί να τα φάει.

«Το βλέπετε αυτό; Πόσο ήρεμο είναι το πρόσωπό μου στο τέλος. Έτσι βάζεις τον μικρό σου να πάρει τα φάρμακά του. Είναι μια απλή αλλά σπουδαία γονική μέθοδος για χρήση σε οποιαδήποτε δύσκολη κατάσταση: απλώς προσθέστε μερικά

τρουφάκια. Η μαμά μου το σκέφτηκε πριν από 34 χρόνια. Έτσι παίρναμε κι εμείς τα φάρμακά μας και όταν η γεύση τους ήταν πολύ άσχημη, πρόσθετε λίγο μέλι», γράφει στη λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο.

Exit mobile version