Πρώτα Χριστούγεννα με μωρό και… lockdown: Tips για να τα περάσετε τέλεια

Ιδέες για να σας μείνουν αξέχαστα για ευχάριστους λόγους

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι διαφορετικά και περίεργα για όλους, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. οι συνθήκες είναι διαφορετικές και πρωτόγνωρες και περισσότερο προσπαθούμε να συλλάβουμε με το νου πώς μπορούμε να γιορτάσουμε με περιορισμένο αριθμό ατόμων, μια γιορτή που την έχουμε συνδυάσει με τραπεζώματα και πολυκοσμία.

Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως ακόμη κι έτσι, δε μπορούμε να μπούμε σε πνεύμα χριστουγεννιάτικο και να γιορτάσουμε μία από τις ωραιότερες περιόδους του χρόνου. Αν είστε γονείς, έχετε ένα λόγο παραπάνω να είστε σε διάθεση γιορτινή. Αν είστε, δε, νέος γονιός και αυτά είναι τα πρώτα σας Χριστούγεννα με το μωρό, μάλλον δεν χρειάζεστε άλλο λόγο πέρα από αυτόν, για να νιώθετε απίστευτη χαρά.

Αλλά μπορείτε να κάνετε αυτά τα πρώτα Χριστούγεννα να σας μείνουν αξέχαστα, ακόμη και υπό αυτές τις συνθήκες. Δείτε παρακάτω κάποιες ιδέες.

Φωτογραφίες, φωτογραφίες, φωτογραφίες

Οι πόλεις έχουν φορέσει τα γιορτινά τους και μια από τις σύντομες μετακινήσεις σας, αξιοποιήστε τις για να βγάλετε φωτογραφίες τα στολισμένα σημεία. Αλλά και στο σπίτι εννοείται μπορείτε να βγάλετε απίθανες φωτογραφίες με εσάς και το μωρό σας. Αιχμαλωτίστε αυτές τις στιγμές και κρατήστε τις για πάντα. Και ναι μπορεί η τεχνολογία να έχει προχωρήσει, αλλά το παραδοσιακό άλμπουμ φωτογραφιών, πρέπει πάντα να έχει μια εξέχουσα θέση στο ράφι της βιβλιοθήκης σας για να το ξεφυλλίζετε με τα χρόνια.

Εκμεταλλευτείτε τις στιγμές μέσα στο σπίτι

Πόσες φορές δε σκεφτόμασταν ένα χουχούλιασμα στο σπίτι. Ιδού, λοιπόν, η ευκαιρία. Φορέστε με το σύντροφό σας τις πιτζάμες σας κι εκμεταλλευτείτε τον χρόνο που έχετε, παίζοντας και οι δύο μαζί με το μωρό.

Αγοράστε ένα συμβολικό δώρο στο μωράκι σας

Σίγουρα στο μωρό σας έχετε αγοράσει πολλά παιχνίδια που συμβαδίζουν με την ηλικία του. αλλά εδώ μιλάμε για το πρώτο του χριστουγεννιάτικο δώρο, το οποίο μπορεί να έχει μια συμβολική σημασία. Επιλέξτε εσείς κάτι που να σας συγκινεί ή πιστεύετε πως μεγαλώνοντας το παιδί θα συγκινηθεί εξίσου. Καλύτερα, δε, είναι να το φυλάξετε και όταν μεγαλώσει να του το δείξετε… το πρώτο δώρο των Χριστουγέννων.

Exit mobile version