Toys.gr

Η ιδέα του toys.gr ξεκίνησε το 1996 και υλοποιήθηκε το 1997 από την εταιρεία “Ανέμη” δημιουργώντας το μεγαλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα ποιοτικού παιχνιδιού στην Ελλάδα.

 Σκοπός της εταιρείας, ήταν και συνεχίζει να είναι, η αναλυτικότερη ενημέρωση και η ευκολότερη πρόσβαση στον “κόσμο του ποιοτικού παιδικού παιχνιδιού και επίπλου”.

Το toys.gr διατηρεί περισσότερα από 5500 προϊόντα σε κάθε κατηγορία που αφορά το παιδικό παιχνίδι και έπιπλο, έχοντας σε άμεση διαθεσιμότητα σε μία ημέρα, πάνω από το 85% των προϊόντων που διατηρεί.

Όραμα της εταιρείας, αποτελεί, η διασφάλιση αμέτρητων ωρών παιδικού παιχνιδιού, με ασφάλεια και συνέπεια τόσο ως προς τα παιδιά, το κοινωνικό σύνολο όσο και προς τη φύση. Όλες οι εταιρείες που αντιπροσωπεύει το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτουν τις απαραίτητες προδιαγραφές ασφάλειας ενώ σέβονται και το περιβάλλον (χρησιμοποιώντας ξυλεία που προέρχεται από ανακυκλώσιμα δάση και διατηρώντας εγκαταστάσεις με αξιοποίηση εναλλακτικών μορφών ενέργειας).

Σε αυτό το πνεύμα, οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας, χρησιμοποιούν χαμηλοενεργειακά συστήματα θέρμανσης και ψύξης καθώς και φωτοβολταϊκών pannels για την αξιοποίηση της ηλιακής ενέργειας.

 

Exit mobile version