10 δώρα για εκείνον μέχρι €50

Αναρωτιέστε τι δώρο να αγοράσετε στον άντρα της ζωής σας; Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω οδηγό για δώρα με προσιτές τιμές για άντρες όλων των ηλικιών. Κάντε κλικ και ξεκινήστε τα ψώνια σας!

Θήκη Tablet 10″ Μαύρο

Η θήκη Tablet, SBS Stand Folio για Tablet 10″ είναι πλήρως λειτουργική καθώς ταιριάζει με κάθε Tablet 10″ και παράλληλα προσφέρει ποικιλία χρήσης μέσα από τις διαφορετικές γωνίες θέασης που διαθέτει.

Κατασκευασμένη από συνθετικά υλικά υψηλής αντοχής και αισθητικής, παρέχει πλήρη προστασία και ασφάλεια στο Tablet, καθώς με τα ειδικά της clips, το Tablet παραμένει πλήρως σταθερό στη θέση του και προστατευμένο στο εσωτερικό της θήκης.

Αγοράστε την εδώ/ €9,99

Πίνακας ζωγραφικής για το γραφείο

 

Πίνακας μονοτυπία από το Bizart για τους φιλότεχνους, διαστάσεις 30x30cm.

Αγοράστε τον εδώ/ €25.29

Casual T-shirt

Ανδρικό casual t-shirt από την Converse. Σχεδιασμένο σε έκδοση με στάμπα και διαθέσιμο σε γκρι μελανζέ χρωματικό συνδυασμό.

Αγοράστε την εδώ/€29,99

Πορτοφόλι

Δερμάτινο ανδρικό πορτοφόλι BARTUGGI με πολλές θέσεις για κάρτες,για χαρτονομίσματα, κέρματα και χώρο για ταυτότητα.

Διατίθεται σε χάρτινο κουτάκι δώρου.

Αγοράστε το εδώ/ €34,75

Ζώνη σουέντ

Σουέντ ζώνη με ανάγλυφο σχέδιο, ισπανικής κατασκευής από 100% δέρμα βοοειδούς. Κλείνει με μεταλλική αγκράφα και δερμάτινη θηλιά.

Αγοράστε την εδώ/€35,95

Πουκάμισο

Πουκάμισο σε γραμμή smart casual, super slim-fit, ύφασμα βαμβακερό, γιακάς κλασικός, στάμπες πιε ντε πουλ, κλείσιμο με κουμπιά μπροστά, μακρύ μανίκι με κουμπωτές μανσέτες.

Αγοράστε το εδώ/€39,99

Σετ μπόξερ Calvin Klein

Σετ από 3 βαμβακερά μπόξερ στις αποχρώσεις του κόκκινου, του μπλε και του λευκού. Διαθέτουν λάστιχο στη μέση με το διακριτικό λογότυπο κατά μήκος του. Είναι τόσο πρακτικά όσο και άνετα για τη καθημερινότητα.

Αγοράστε τα εδώ/€40,90

Montblanc Legend

Το Montblanc Legend έχει τον πλούτο της ιστορίας του οίκου Montblanc, ενώ ταυτόχρονα είναι πολύ μοντέρνο και απόλυτα εναρμονισμένο με τις προτιμήσεις των σύγχρονων ανδρών, άρωμα. Έχει βάθος, διαχρονικότητα και τη σωστή δόση διακριτικού μυστηρίου. Ένα άρωμα που εκπέμπει πολυτέλεια.

Αγοράστε το εδώ/€41

Ανδρικό πουλόβερ Nautica πράσινο

Βαμβακερό πουλόβερ σε πράσινη σκούρα απόχρωση, με φερμουάρ στο λαιμό και το διακριτικό λογότυπο στο μπροστινό μέρος.

Αγοράστε το εδώ/€44,90

Unisex παπούτσια Chuck Taylor ανθρακί

Υφασμάτινα μποτάκια σε ανθρακί ανοιχτό χρώμα, με λευκά κορδόνια και λευκή σόλα από καουτσούκ. Διαθέτουν σόλα από ειδικό λάστιχο για σταθερό περπάτημα.

Αγοράστε τα εδώ/€47,90

Exit mobile version