7 διάσημοι μπαμπάδες που αλλάζουν πάνες!

Πώς διαχειρίζονται οι διάσημοι μπαμπάδες τη δύσκολη αποστολή της αλλαγής πάνας; Μάθετε ποιοι ήταν έτοιμοι να ανταποκριθούν πλήρως στα νέα τους καθήκοντα!

Mark Zuckerberg

Για τον Mr. Facebook ένα απλό update στο status του και μια ανάρτηση φωτογραφίας ήταν αρκετά για να καταλαβούμε πόσο χαζομπαμπάς είναι και πόσο πολύ το χαίρεται!

«Πάει άλλη μία, θα ακολουθήσουν χιλιάδες», σχολίασε ο ίδιος στη φωτογραφία του, όπου χαμογελώντας ασκεί τα πατρικά του καθήκοντα και αλλάζει την πάνα στη νεογέννητη κορούλα του, Μαξ.

Channing Tatum

Ο πιο σέξυ άνδρας, σύμφωνα με την ψηφοφορία του περιοδικού People για το 2012, δήλωσε ότι ένα πράγμα πρέπει να μάθει να κάνει τέλεια ένας πατέρας, μόλις φθάσει το νεογέννητο στο σπίτι: να του αλλάζει την πάνα, και δεν υπάρχει καμία δικαιολογία περί αρχαρίου!

Όταν η κόρη του έγινες ενός έτους δεν δίστασε να αποκαλύψει: ««Τώρα έχω μάθει πάρα πολύ καλά τη διαδικασία. Αν ένας πατέρας δεν είναι καλός στο άλλαγμα της πάνας, ειλικρινά δεν ξέρω γιατί υπάρχει μέσα στο σπίτι. Έτσι κι αλλιώς τους πρώτους επτά μήνες δεν κάνει και τίποτα άλλο. Η μητέρα κάνει τα πάντα».

Είπε μάλιστα στους δημοσιογράφους ότι η κόρη του ουδέποτε ήθελε να κάθεται ακίνητη, οπότε αναγκάστηκε να μάθει να της αλλάζει την πάνα ακόμα και όταν μπουσούλαγε!

Eric Decker

Με δυο παιδιά κάτω των δύο ετών είναι λογικό να υπάρχουν ένα σωρό πάνες στο σπίτι του διάσημου αθλητή Eric Decker.

Ο ίδιος είχε δηλώσει ότι εκείνος ήταν που άλλαζε τις περισσότερες φορές την πάνα στην κορούλα του Vivianne Rose, αλλά οι ρόλοι άλλαξαν όταν το ζευγάρι απέκτησε τον γιο του Eric Thomas. «Έτσι λειτουργούν τα πράγματα, με τον μπαμπά τα κοριτσάκια και με τη μαμά τα αγοράκια. Αλλά και με τα δυο παιδιά όλα είναι υπέροχα και διασκεδαστικά!».

David Beckham

Μπορεί να είναι ένας πρώην σταρ των γηπέδων δεν παύει όμως να είναι ένας κλασικός μπαμπάς! Ο David Beckham δήλωσε στο περιοδικό OK το 2012 ότι η αλλαγή της πάνας δεν είναι μεγάλη υπόθεση, ειδικά αν σκεφτεί κανείς πόσο πολύ μεγάλωσε η οικογένειά του τα τελευταία 12 χρόνια.

«Έχω τέσσερα παιδιά τώρα. Μου αρέσει να αλλάζω πάνες, είναι ένα από τα πάθη μου!», είπε χαρακτηριστικά.

Josh Duhamel

Ο Αμερικανός ηθοποιός Josh Duhamel και η σέξι τραγουδίστρια Fergie καλωσόρισαν τον γιο τους τον Αύγουστο του 2013, και ενώ η μαμά Fergie ασχολιόταν με το σπίτι, ο μπαμπάς Josh ανέλαβε τη …βρώμικη δουλειά. «Η αλλαγή της πάνας είναι δικό μου καθήκον αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι δικά της», είπε σε μια συνέντευξη το 2014 στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σάντανς. «Είναι μια καταπληκτική μαμά – αυτό είναι σίγουρο!»

Ashton Kutcher

Ο νέος μπαμπάς Ashton Kutcher όχι μόνο αλλάζει την πάνα αλλά το κάνει και με ευχαρίστηση! Αυτό το επιβεβαίωσε και η σύζυγός του Mila Kunis μιλώντας στη βρετανική Telegraph.

«Ο σύζυγός μου είναι μπαμπάς που ασχολείται. Όταν γεννήθηκε το παιδί μας, εγώ θήλαζα και εκείνος είπε: “Αυτός είναι ο δικός σας δεσμός, εγώ θέλω να αλλάξω κάθε πάνα της!»

Πρίγκιπας Γουίλιαμ

Μπορεί να είναι πρίγκιπας και ίσως στο μέλλον ο βασιλιάς της Αγγλίας, ο τίτλος του όμως δεν τον εμπόδισε να αλλάζει τις πάνες στον γλυκύτατο πρίγκιπα George.

Στην πρώτη του μάλιστα συνέντευξη μετά την γέννηση του γιου του όταν ρωτήθηκε για το ποιο είναι το κληροδότημα που θέλει να του περάσει, εκείνος απάντησε αποστομωτικά: «Το μόνο που θέλω να περάσω αυτή τη στιγμή στον γιο μου είναι να κοιμάται περισσότερο και να μην με αναγκάζει του αλλάζω πάνες τόσο συχνά!» με εμφανή την αίσθηση του χιούμορ. Υποθέτουμε ότι το ίδιο εύχεται και για την μικρή Σάρλοτ!

Τέλος, σε περίπτωση που δεν ξέρετε πώς να αλλάζετε πάνα, να τονίσουμε πώς ποτέ δεν είναι αργά για να μάθετε! Διαβάστε σε σχετικό άρθρο του Baby.gr πώς να αλλάζετε πάνες στο μωρό σας, βήμα βήμα όλα τα στάδια!

Exit mobile version