Γιατί χαμογελάει το μωρό της φωτογραφίας και γιατί φαίνεται αμήχανος ο μπαμπάς;

Βλέποντας μία ασπρόμαυρη φωτογραφία με ένα χαμογελαστό μωρό και τον πατέρα να ατενίζει ήρεμα την κάμερα αλλά κάπως…αμήχανα, μάλλον δεν πηγαίνει το μυαλό σας για το τι πραγματικά μπορεί να συμβαίνει!

Ο 26χρονος Al Ferguson λοιπόν, και ενώ φωτογραφιζόταν με τον γιο βρέθηκε προ εκπλήξεως όταν ο μικρός αποφάσισε να…χαλαρώσει και να κάνει τα κακάκια του πάνω στο γυμνό χέρι του. “Συνέβη μέσα σε ένα δευτερόλεπτο. Ένιωσα το στομάχι του τεταμένο και νόμιζα πως ήταν έτοιμος να αεριστεί όταν χωρίς να προλάβω να αντιδράσω συνειδητοποίησα τι έκανε.»

Στη φωτογράφιση επικράτησε ένα χάος αλλά ο νεαρός μπαμπάς μάλλον ξέρει τώρα τι μπορεί να συμβεί αφήνοντας γυμνό για αρκετή ώρα ένα νεογέννητο μωράκι!

Η φωτογράφος πάντως Kirsty Grant, έκανε μια χαρά τη δουλειά της και πρόλαβε να τραβήξει με τον φακό της το μικρό χαμόγελο στο πρόσωπο του μωρού καθώς και το σοκ του μπαμπά!  Στη συνέχεια, όπως είναι φυσικό, όλοι ξέσπασαν σε γέλια μαζί με τη μαμά Jen Ferguson, η οποία βρισκόταν στα παρασκήνια της φωτογράφισης.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι μια μορφή τέχνης. Κάτι που θα θέλαμε να βάλουμε στον τοίχο μας» είπε στο τέλος χαριτολογώντας ο ταλαιπωρημένος μπαμπάς!

Exit mobile version