Γιορτή του πατέρα: 5 οικονομικά δώρα που θα τον ενθουσιάσουν

Κάθε χρόνο, την τρίτη Κυριακή του Ιουνίου, τιμάμε την ημέρα και γιορτή του πατέρα.

Κι επειδή όλοι ξέρουμε ότι οι μπαμπάδες δεν υπάρχει περίπτωση να βγουν για ψώνια αλλά και επειδή ο μπαμπάς είναι ο βασιλιάς στην καρδιά κάθε κοριτσιού, σας προτείνουμε μερικά δωράκια που μπορείτε να του χαρίσετε, ανάλογα το στυλ του. Πέρα από τον δικό σας τον μπαμπά μην ξεχνάτε τον σύζυγο και πατέρα των παιδιών σας και φροντίστε να του αγοράσετε κάτι γλυκό και συμβολικό αν τα παιδιά σας είναι ακόμα μικρά.

Ποτήρι μπύρας

Ποιος μπαμπάς λέει όχι σε ένα παγωμένο ποτήρι μπύρας; Με μέγεθος και σχέδιο ενός κλασικού ποτηριού μπύρας και χωρητικότητα 440 ml θα γίνει το δεξί χέρι του μπαμπάς σας αυτό το καλοκαίρι.

Αγοράστε το εδώ/€4,90

Θήκη κινητού

Για τον μπαμπά που είναι «κολλημένος» με το iPhone του, το δώρο αυτό είναι ιδανικό! Υπάρχουν τρία διαθέσιμα χρώματα: μπλε, πράσινο και γκρι.

Αγοράστε την εδώ/€19.90

Σετ ξυρίσματος ταξιδιού

Ό,τι πρέπει για τις καλοκαιρινές διακοπές του μπαμπά που έρχονται! Η κασετίνα περιέχει κρέμα ξυρίσματος, μια κρέμα, ένα after shave balm, ένα μικρό πινέλο ξυρίσματος με τρίχες χοίρου και ένα χάρτινο καθρέπτη. Όταν εξαντληθεί το περιεχόμενο κάποιου προϊόντος, δεν χρειάζεται ν’ αγοράσετε όλο το σετ. Απλώς αντικαθιστάτε το προϊόν που τελείωσε.

Αγοράστε το εδώ/ €19,95

Ποδιά με εργαλεία BBQ

Μία πρακτική ποδιά BBQ με όλα τα απαραίτητα εργαλεία! Το απόλυτο gadget για τον μπαμπά που εκτελεί χρέη ψήστη για το μπάρμπεκιου, τις Κυριακές.

Αγοράστε την εδώ/€25,70

Ρολόι τοίχου με κάδρα φωτογραφιών

Ένα ξεχωριστό ρολόι τοίχου στο οποίο θα βάλετε οικογενειακές φωτογραφίες για το υπνοδωμάτιο ή και το γραφείο του μπαμπά.

Αγοράστε το εδώ/ €26,90

Exit mobile version