Μπαπαδοϊστορίες από τις Εκδόσεις Μικρός Ήρως

Η σχέση πατέρα-κόρης είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες συναισθηματικές ανθρώπινες σχέσεις. Από το πρώτο κλάμα στο μαιευτήριο μέχρι την ενηλικίωση και ίσως ακόμη παραπέρα η σχέση αυτή περνάει διάφορες διακυμάνσεις. Διακυμάνσεις που φέρνουν χάος στους μπαμπάδες και στιγμές χαλάρωσης αλλά και σκέψης στους αναγνώστες.

Ο Νικόλας Στεφαδούρος στο κόμικς «Μπαμπαδοϊστορίες» καταπιάνεται με αυτή την σχέση προσφέροντας στον αναγνώστη δόσεις συγκίνησης, γέλιου και αγάπης! Ξαφνικά λοιπόν γίνεσαι «μπαμπάς» και όλα αλλάζουν. Τέλος το cinema, τέλος η μπάλα, τέλος τα καφεδάκια έξω και η φράση «ελεύθερος χρόνος» πλέον φαντάζει εξωτικό νησί που ΔΕ θα δεις ποτέ! Τώρα είσαι master στο άλλαγμα της πάνας, ειδήμων στη σωστή
θερμοκρασία του μπιμπερό και ικανός να κοιμίσεις μωρό, γράφοντας παράλληλα αυτό το κείμενο με ένα δάχτυλο. Το μικρό δάχτυλο. Γιατί όλα αυτά; Γιατί απλά γουστάρεις να είσαι «μπαμπάς»! Οι «χαζομπαμπάδες» όλου του κόσμου θα βρουν στα στριπάκια αυτού του κόμικς ιστορίες από την δική τους καθημερινότητα. Μιας καθημερινότητας με άγχη, γέλιο, αγωνίες και πάνω απ’ όλα αγάπη!

Οι «Μπαμπαδοϊστορίες» κυκλοφορούν από την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου σε επιλεγμένα σημεία, βιβλιοπωλεία, κομιξάδικα και βέβαια το site των εκδόσεων.

Exit mobile version