Ο Τζόνι Ντεπ διαθέτει την πιο ασυνήθιστη συλλογή για άνδρα

Ο αντισυμβατικός σταρ γι’ ακόμη μία φορά κάνει την ανατροπή

Υπάρχουν πολλές ιδέες για συλλογές. Από τις κλασικές γραμματοσήμων, δίσκων, νομισμάτων έως άλλες όπως μαγνητάκια, κονκάρδες και πάει λέγοντας. Ή αν είσαι πλούσιος, μπορείς να είσαι συλλέκτης έργων τέχνης, ακριβών αυτοκινήτων κ.α.

Ο Τζόνι Ντεπ πάλι, φαίνεται πως είπε να κάνει τη διαφορά και η δική του συλλογή να είναι ανατρεπτική, όπως άλλωστε είναι και ο ίδιος. Ο Χολιγουντιανός σταρ, λοιπόν, διαθέτει μία τεράστια συλλογή με Barbie! Ακριβώς. Είναι φαν της διάσημης κούκλας, την οποία ανακάλυψε μέσω της κόρης του Λίλα Ρόουζ, όταν ήταν μικρή.

Ο ηθοποιός δεν έχει αποκαλύψει πόσες Barbie διαθέτει στη συλλογή του, αλλά λέγεται πως είναι τόσο μεγάλη που έχει φτιάξει ένα δωμάτιο για να τις αποθηκεύσει. Η, δε, συλλογή του περιλαμβάνει τα πάντα, εννοείται και συλλεκτικές εκδόσεις.

Έχει, όμως, και Barbie – celebrities, όπως τη Μπιγιονσέ ενώ τροποποιεί τις κούκλες ανάλογα με την ιστορία του celebrity. Για παράδειγμα, ο Ντεπ στη συλλογή του έχει και την κούκλα Λίντσεϊ Λόχαν και όταν η νεαρή ηθοποιός αντιμετώπιζε προβλήματα με τη δικαιοσύνη και για ένα διάστημα κυκλοφορούσε με βραχιολάκι, εκείνος είχε κάνει ειδική παραγγελία ένα βραχιολάκι για να το φορέσει στην κούκλα του.

Exit mobile version