Πώς ένας τυφλός πατέρας «είδε» το υπερηχογράφημα του αγέννητου μωρού του

Η ιστορία που έχει συγκλονίσει τα social media

Τις τελευταίες ημέρες μία απίστευτη ιστορία κάνει το γύρο του διαδικτύου, έχοντας συγκλονίσει τους χρήστες στα social media. Πρόκειται για την ιστορία του τυφλού Νέιθαν – έχασε το φως του στα 6 του χρόνια –  από το Μανσφιλντ, ο οποίος κατάφερε να «δει» το υπερηχογράφημα του μωρού που περιμένει με τη σύντροφό του, Έμα.

Όταν εκείνη έκανε το υπερηχογράφημα, ένιωσε βαθιά θλίψη επειδή ο αγαπημένος της δε μπορούσε να δει το αγέννητο παιδί τους. Ωστόσο, η Ντεμπ Φίσερ, εκπαιδεύτρια σκύλων-οδηγών, σκέφτηκε τον τρόπο για να βοηθήσει τον 26χρονο μέλλοντα μπαμπά να «δει» το αγέννητο παιδί του.

Ποιος ήταν αυτός; Δημιούργησε ένα κέντημα, το οποίο ήταν το ακριβές αντίγραφο του υπερηχογραφήματος. Μάλιστα, για να το φτιάξει, χρειάστηκε 40 ολόκληρες ώρες.  για να το ολοκληρώσει. Ο Νέιθαν όταν έπιασε στα χέρια του, ένιωσε απίστευτη συγκίνηση.

Η φωτογραφία από τη συγκινητική αυτή στιγμή, δημοσιεύτηκε από το ζευγάρι στο Twitter.

«Πόσο απίθανο είναι αυτό; Σήμερα, δέχτηκα αυτήν την απίθανη έκπληξη. Είναι ένα κέντημα του υπερηχογραφήματος του 12 εβδομάδων αγέννητου παιδιού μας. Για πρώτη φορά, ως μέλλοντας μπαμπάς, μπορώ να σχηματίσω μια εικόνα του μωρού μέσω της αφής. Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια πόσο σπουδαίο πράγμα είναι αυτό» έγραψε στην ανάρτηση ο Νέιθαν.

Μέσα σε λίγη ώρα, η συγκινητική φωτογραφία έγινε viral, συγκλονίζοντας του χρήστες. Για την ιστορία, το ζευγάρι περιμένει αγοράκι.

Exit mobile version