Δέκα τέλεια χειμερινά παπούτσια που δεν «θυσιάζουν» το στυλ για την άνεση του παιδιού σας

Γιατί τα παιδιά σας αξίζουν πάντα τα καλύτερα

Όλοι οι γονείς θέλουν και αναζητούν πάντα το καλύτερο για τα παιδιά τους. Σε οποιονδήποτε τομέα. Από την διατροφή και το σχολείο, μέχρι τις εξωσχολικές δραστηριότητες, ακόμη και την ένδυσή και υπόδυσή τους.

Με το φθινόπωρο και το χειμώνα να αποτελούν μία περίοδο που κατά κάποιο τρόπο η «γκαρνταρόμπα» των μικρών μας ανανεώνεται ριζικώς, δεν υπάρχει γονιός που να μην αναζητά τα πιο ζεστά, άνετα, βολικά και ταυτόχρονα στιλάτα ρούχα και παπούτσια για τα αγγελούδια του.

Στο κομμάτι του παπουτσιού, ωστόσο, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και προσοχή, καθώς τα παπούτσια που δεν είναι σωστά για το ποδαράκι του παιδιού σας μπορεί να προκαλέσουν ακόμη και βλάβες.

Αν θέλετε, λοιπόν, η διαδικασία επιλογής νέων παπουτσιών για την σεζόν που μόλις ξεκίνησε να μην μετατραπεί σε… πονοκέφαλο δεν έχετε παρά να μπείτε στο Topshoes.gr και, βάσει των αναγκών του παιδιού σας, αλλά και του κοινού σας γούστου -στην περίπτωση που βρίσκονται σε ηλικία που μπορούν να δηλώσουν την προτίμησή τους- να επιλέξετε το σωστό παπούτσι που συνδυάζει άνεση και στυλ για τα μικρά σας.

Αναλόγως την περίπτωση, λοιπόν, στο Topshoes.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα για κορίτσια και αγόρια, για εμφανίσεις που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν. Πάρτε μια ιδέα με 10 προτάσεις για όλα τα γούστα, τα στυλ και τα budget και αποφασίστε, ανά περίπτωση, ποιο ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας παιδί.

1. Για τα λίγων μηνών κοριτσάκια σας, δεδομένου ότι σε λίγο καιρό αρχίζουν και τα κρύα, δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα ζεστό και χουχουλιάρικο ζευγάρι bebe μποτάκια αγκαλιάς, σε υπέροχη ροζ παλ απόχρωση και σχέδιο με αστεράκια, από πλεκτό υλικό. Η ελαφριά κατασκευή τους δεν θα βαρύνει τα ποδαράκια τους, ενώ η εσωτερική επένδυση με γούνα εξασφαλίζει την απόλυτη ζεστασιά.

2. Για τα νήπια κοριτσάκια που ανακαλύπτουν τώρα την ελευθερία που τους προσφέρει το περπάτημα, ενδείκνυνται κατά κοινή ομολογία, τα παιδικά μποτάκια με φερμουάρ που διευκολύνουν τις μανούλες με την διαδικασία του ντυσίματος. Επιπλέον χαρακτηριστικό στοιχείο το γουνάκι για ζεστασιά και ο φιόγκος με το στρασάκι καρδούλα για μια τελευταία στιλιστική πινελιά.

3. Για τα μεγαλύτερα κορίτσια που δεν θέλουν να αποχωριστούν το στυλ, αλλά ούτε και την ζεστασιά που τους προσφέρει ένα ζευγάρι μπότες, τα παιδικά μποτάκια από γνήσιο δέρμα καστόρι με γουνάκια και σχέδιο μικρά αστεράκια, με φερμουάρ για πιο άνετη και προσαρμοσμένη εφαρμογή, αποτελούν την καλύτερη επιλογή. Ο συνδυασμός τους με άνετα κολάν αλλά και ελαστικά τζιν, αποτελεί κορυφαία επιλογή για την καθημερινότητα στο σχολείο.

4. Οι βροχερές μέρες του φθινοπώρου και του χειμώνα που βρίσκεται προ των πυλών θέλουν τις γαλότσες τους. Στο Topshoes.gr θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα σε σχέδια και χρώματα για να διαλέξουν οι πριγκίπισσές σας το αγαπημένο τους!

5. Για τις εξόδους κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, αλλά και για τις επισκέψεις σας σε συγγενείς και φίλους που γιορτάζουν, ή ακόμη και για τον εορτασμό της ονομαστικής εορτής ή των γενεθλίων τους, η καλύτερη επιλογή για κορίτσια που θέλουν άνεση και στυλ είναι οι μπαλαρίνες. Με λάστιχο, για μέγιστη ευκολία στην εφαρμογή, και σε ένα πορφυρό κόκκινο χρώμα με διακοσμητικά φιογκάκια, συνδυάζονται ιδανικά με τα κομψά φορεματάκια που έχετε επιλέξτε γι’ αυτές τις περιστάσεις.

6. Εναλλακτική επιλογή για πιο αστραφτερές εμφανίσεις οι παιδικές μπαλαρίνες με χιαστί λουράκια σε ροζ χρυσαφένιο χρώμα, ό,τι πρέπει δηλαδή για τις μικρές σας πριγκίπισσες.

7. Η περίπτωση των αγοριών, είναι γεγονός, ότι είναι πιο εύκολη, καθώς από τη φύση τους δεν είναι τόσο απαιτητικά ως προς το στυλ. Ωστόσο, η άνεση και σε αυτά είναι το ζητούμενο. Για τις ημέρες στο σχολείο, λοιπόν, προτιμήστε ένα παιδικό μοντέρνο μποτάκι με αυτοκόλλητα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, σε διάφορα χρώματα.

8. Αν στο παπούτσι σας αρέσει ο συνδυασμός κορδονιού και αυτοκόλλητου, χωρίς να χρειάζεται να δένετε τα κορδόνια, καθώς ο ρόλος τους είναι περισσότερο διακοσμητικός, το Topshoes.gr έχει και από αυτά.

9. Για τις μέρες με βροχή ή και χιόνι (γιατί όχι), οι γαλότσες αποτελούν απαραίτητο αξεσουάρ ανεξαιρέτως φύλου. Με κυρίαρχο το μπλε ως βασική επιλογή για τους περισσότερους, αλλά και κάποιες χρωματιστές επιλογές για τους πιο παιχνιδιάρηδες, τα ποδαράκια των παιδιών σας μένουν ασφαλή από τα νερά και την υγρασία χάρη στο αδιάβροχο υλικό τους.

10. Τόσο το φθινόπωρο, όσο και ο χειμώνας, είναι συνδυασμένα άρρηκτα με τις εξορμήσεις στο βουνό και τη φύση. Γι’ αυτό, ένα ζευγάρι παιδικά μποτάκια με αντιολισθητική σόλα για μεγαλύτερη σταθερότητα στο περπάτημα δεν πρέπει να λείπει από την παπουτσοθήκη των λάτρεων των εκδρομών και των αποδράσεων από την πόλη. Δετά με κορδόνι αλλά και με φερμουάρ στο πλάι για να φοριέται πιο εύκολα με σταθερή εφαρμογή, το συγκεκριμένο στυλ παπουτσιού διαθέτει και ενισχυμένη μύτη για μεγαλύτερη αντοχή στις… κακουχίες της πεζοπορίας!

Website: topshoes.gr

Facebook page: Topshoes.gr

Instagram page: topshoesgr

Exit mobile version