Έτσι είναι να είσαι παιδί σε διάφορα μέρη του κόσμου

Εικόνες που συγκλονίζουν και σε πλημμυρίζουν με ανάμεικτα συναισθήματα από το φακό ενός Ιταλού φωτογράφου

«Μια εικόνα, χίλιες λέξεις» λένε και αυτό ισχύει στην περίπτωση του Ιταλού φωτογράφου, Μάσιμο Μπιέτι. Μόνο που εδώ οι λέξεις είναι «φτωχές» για να περιγράψουν τις εικόνες που αιχμαλώτισε ο φακός του. Εικόνες με παιδιά απ’ όλο τον κόσμο.

Ο Μπιέτι είναι ένας κοσμοπολίτης φωτογράφος, ο οποίος με την κάμερά του ανά χείρας ταξιδεύει σε διάφορα σημεία της γης, απαθανατίζοντας εικόνες που θα ζήλευαν όλοι. Αν και η δουλειά του δεν περιορίζεται μόνο σε εικόνες της φύσης και διάφορων τοπίων, αλλά απαθανατίζει και ανθρώπους θέλοντας κάθε φορά να στείλει μέσω της δουλειάς του το δικό του μήνυμα.

Μία από τις πιο εξαιρετικές δουλειές του Ιταλού φωτογράφου, τον οποίο πολλοί χαρακτηρίζουν και ως καλλιτέχνη, είναι η «παιδική ηλικία σε διάφορες χώρες του χώρες του κόσμου». Ο Μπιέτι σε κάποια από τα ταξίδια του έχει απαθανατίσει και παιδάκια σε διάφορες στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Παιδάκια από χώρες όπως η Νορβηγία, Ινδία, Αιθιοπία, Μαλαισία κ.α.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το Bored Panda, δεν υπάρχει «κανονική» παιδική ηλικία, καθώς αυτή εξαρτάται από το που ζει το κάθε παιδί. Δεν είναι όλα τα παιδιά του κόσμου τυχερά, αφού οι συνθήκες στις χώρες όπου μεγαλώνουν μπορεί να τους προσφέρουν είτε μια άνετη και χαρούμενη ζωή είτε μια ζωή δύσκολη χάνοντας από πολύ μικρή ηλικία την παιδική τους ανεμελιά.

Exit mobile version