16 λόγοι για τους οποίους η κόρη μου άργησε σήμερα στο σχολείο

Πόσες φορές τρέχετε για να φτάσετε στην ώρα σας για το σχολείο; Είναι μια κατάσταση στην οποία έχουν βρεθεί σχεδόν όλες οι μαμάδες.

Η Katharine Stahl, μαμά ενός τετράχρονου κοριτσιού αναλύει τους λόγους για τους οποίους καθυστέρησε σήμερα το πρωί να φτάσει στην ώρα της με την κόρη της στο σχολείο. Με πόσους από αυτούς ταυτίζεστε;

  1. Την ξύπνησα γλυκά κατά τις 8 το πρωί. Μου είπε πώς λίγη ώρα πριν την επισκέφτηκαν κάτι τερατάκια και ήθελε τον μπαμπά της στο δωμάτιο να εξερευνήσει τον χώρο/
  2. Αφού λύσαμε το θέμα με τα τερατάκια, επέμεινε να φορέσει τη μωβ κάπα που μοιάζει με εκείνη της Έλσας από το Frozen. Σήμερα, που η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει 6 βαθμούς Κελσίου.
  3. Αποφάσισε ότι το παντελόνι της είναι περίεργο επειδή έχει κάτι λεπτές γραμμές. Η απαίτηση της να φορέσει φούστα με καλσόν δεν έγινε δεκτή.
  4. Την έπεισα να της ξεχωρίσω τρεις ενδυματολογικές επιλογές και να διαλέξει εκείνη τι θα φορέσει. Απέρριψε και τις τρεις. Τελικά βρήκα ένα πουλόβερ και ένα ζευγάρι κολάν που είχε καιρό να δει. Πρόσθεσε και την αγαπημένη της ζακέτα και ενθουσιάστηκε (ευτυχώς για μένα).
  5. Χαρακτήρισε και τα εσώρουχά της περίεργα. Αφού δοκιμάσαμε τέσσερα ζευγάρια τελικά καταλήξαμε σε αυτό που έχει το αγαπημένο της χρώμα.
  6. Η κόρη μου δοκίμασε σχεδόν όλα τα ζευγάρια με κάλτσες που έχει και αποφάσισε ότι τα μισεί όλα. Ήθελε εκείνες τις κάλτσες που φορούσε το περασμένο Πάσχα και όχι τις καινούργιες. Να πάω να της πλύνω;
  7. Πρόσεξε ότι το μανικιούρ που της έκανα χτες χάλασε. Ζήτησε να της φέρω το μανό και να το διορθώσουμε άμεσα!
  8. Ενώ προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι το μανικιούρ θέλει ώρα να στεγνώσει και καλύτερα να το κάνουμε το απόγευμα, ο αδερφός της βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει το κουτί με τα δημητριακά και να πετάξει όλα στον πάγκο της κουζίνας. Υποθέτω πώς έφτασε η ώρα για το πρωινό.
  9. Η κόρη μου δεν μπορούσε να αποφασίσει αν ήθελε δημητριακά για το πρωινό ή τοστ, έτσι αποφάσισε πώς καλό θα ήταν να δοκιμάσει και από τα δύο. Θυμήθηκε ότι το Σάββατο το πρωί τους έφτιαξα τηγανίτες με μπανάνα και μέλι. Ο αδερφός της από την άλλη αρνιόταν να βάλει μπουκιά στο στόμα του. Φαντάζεστε ποια ήταν η συνέχεια, έτσι δεν είναι;
  10. Της έβαλα σε λάθος κούπα το γάλα της. Είμαι ένα τέρας!
  11. Ήθελε το μεγάλο ποτήρι με το αρκουδάκι. Δύο λεπτά αργότερα το ποτήρι με το γάλα ήταν στο πάτωμα.
  12. Η κόρη μου ήθελε δύο κοτσιδάκια κι όχι μια απλή αλογοουρά.
  13. Έπρεπε να της υπενθυμίσω για 100η φορά ότι κάνει κρύο σήμερα και έπρεπε να φορέσει τα ζεστά μποτάκια της.
  14. Δέκα λεπτά αργότερα, ακόμα γκρίνιαζε για τα παπούτσια.
  15. Στα μισά της διαδρομής αισθανθήκαμε και οι δύο μια περίεργη μυρωδιά. Ναι ήταν η πάνα του αδερφού της.
  16. Τελικά φτάσαμε αισίως στο παιδικό σταθμό και της είπα να τρέξουμε να μπούμε μέσα. «Αλλά πρώτα μαμά, ας πούμε μερικά αστεία.», μου είπε. «Αγάπη μου όλο το πρωινό, κάποιος μου κάνει πλάκα!», της απάντησα.
Exit mobile version