Όλα όσα πρέπει να έχει μαζί της η «σούπερ μαμά»

Τρέχετε όλη μέρα για να είστε εντάξει με τις υποχρεώσεις απέναντι στα παιδιά σας, στον εργοδότη σας και στον σύζυγό σας; Τόσο που καμιά φορά αισθάνεστε ότι λειτουργείτε ως υπερήρωας;

Για να σας βοηθήσουμε στο δύσκολο αυτό έργο έχουμε καταλήξει στα είδη πρώτης ανάγκης που πρέπει να έχετε πάντα μαζί σας για να κάνετε τη μεταμόρφωση σε «σούπερ μαμά» λίγο πιο εύκολη.

Μωρομάντιλα

Τα μωρομάντιλα δεν είναι απαραίτητα μόνο για την ευαίσθητη περιοχή του μωρού σας αλλά μπορούν να φανούν χρήσιμα και για τις στιγμές που λερώνεται το παιδί ή έναν γρήγορο καθαρισμό στο αυτοκίνητο ή για ένα φρεσκαρισματάκι κατά τη διάρκεια μιας κουραστικής μέρας. Τα θαυμαστά λοιπόν αυτά μαντηλάκια έχουν πολλαπλές χρήσεις και μπορούν να σας βγάλουν από διάφορες δύσκολες καταστάσεις. Καλά είναι να έχετε πάντα ένα πακετάκι στο σπίτι, στο γραφείο, στο αυτοκίνητο, στην τσάντα.

Απολυμαντικό χεριών

Όταν το σαπούνι και το νερό δεν αποτελούν επιλογή, το απολυμαντικό χεριών είναι το τέλειο υποκατάστατο για τον καθαρισμό των χεριών σε λίγα μόλις λεπτά. Μια μικρή ποσότητα μπορεί να σκοτώσει τα περισσότερα μικρόβια και είναι ότι πρέπει για μετά το φαγητό ή τον καθαρισμό μετά την παιδική χαρά.

Ημερήσιο ημερολόγιο

Ένα καθημερινό ημερολόγιο όπου μπορείτε να σημειώνετε τα ραντεβού σας, το πρόγραμμα του παιδιού σας όσον αφορά τις εξωσχολικές του δραστηριότητες και τις υποχρεώσεις σας θα σας βοηθήσει να είστε λιγότερο αγχωμένες και πολύ οργανωμένες. Αγοράστε ένα ημερολόγιο σε μέγεθος πορτοφολιού για να χωράει στην τσάντα σας και να το έχετε πάντα στη διάθεσή σας.

Smartphone εφαρμογές


Θέλετε να κρατάτε απασχολημένα τα παιδιά σας όση ώρα οδηγείτε;  Κατεβάστε μερικές εφαρμογές κατάλληλες για την ηλικία τους και αφήστε τα να διασκεδάσουν στο αυτοκίνητο ή στις αίθουσες αναμονής.

Σνακ

Εάν το παιδάκι σας μετατρέπεται σε τερατάκι όταν πεινάει καλό είναι να είστε πάντοτε σε ετοιμότητα και να έχετε μαζί σας διάφορα σνακ. Φαγητά όπως οι μπάρες των δημητριακών, οι ξηροί καρποί, κουτάκια χυμών αποτελούν καλές επιλογές.

Ψηφιακή φωτογραφική μηχανή

Μια στιγμή που θα θέλετε να την απαθανατίσετε μπορεί να παρουσιαστεί ανά πάσα στιγμή οπότε και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή πρέπει να βρίσκεται πάντοτε στην τσάντα σας για να μην χάσετε την ευκαιρία. Δεν θα το μετανιώσετε ποτέ εάν έχετε πάρα πολλές φωτογραφίες των παιδιών σας. Αντιθέτως εάν έχετε λίγες θα στεναχωριέστε για τις στιγμές που αφήσατε να μην καταγραφούν από τον φακό σας.  

Χάνζαπλαστ


Τα πεσίματα, οι γρατζουνιές και οι μελανιές είναι μέρος της καθημερινότητας πλέον των γονιών, ειδικότερα εάν τα παιδιά σας είναι μικρά. Ένα χάνζαπλαστ όμως και ένα γλυκό φιλάκι από εσάς είναι τα μόνα που μπορούν να τα παρηγορήσουν. Κρατήστε ένα κουτάκι της συσκευασίας σε διαφορετικά μεγέθη στην τσάντα σας έτσι ώστε να μπορείτε να περιποιηθείτε ανά πάσα στιγμή το μικρό σας.  

Μια μεγάλη τσάντα

Ακριβώς επειδή όσα προϊόντα προαναφέραμε προορίζονται για την τσάντα σας χρειάζεστε μια άνετη, ανθεκτική αλλά και κομψή τσάντα. Ξεχυθείτε στους δρόμους και πάρτε ιδέες.

Exit mobile version