Πώς να κρατήσετε ασφαλή τα παιδιά σας τους καλοκαιρινούς μήνες

Οδηγίες σχετικά με το πώς οι γονείς να κρατήσουν ασφαλή τα παιδιά τους κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δημοσίευσε το ”Χαμόγελο του Παιδιού”.

 

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

”Οι γονείς που έχουν συγκεκριμένα ερωτήματα ωστόσο είναι ευπρόσδεκτοι να συνεχίσουν να μας στέλνουν MAIL (116000 HAMOGELO.gr) ή να καλούν στην Ευρωπαϊκή Γραμμή 116000. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμόσαστε για την ασφάλεια του παιδιού σας είναι ότι η συνεχής επικοινωνία με το παιδί είναι ο καλύτερος τρόπος να εξασφαλίσετε ότι είναι προστατευμένο από όλους τους κινδύνους.

Το πόσο ασφαλή εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την ηλικία του παιδιού. Στην Ελλάδα, οι μεγαλύτεροι κίνδυνοι για τα παιδιά εγκυμονούν από πηγές όπως η θάλασσα, τα αυτοκινητιστικά ατυχήματα και το να χαθούν σε χώρους όπου υπάρχει πολυκοσμία όπου οι παραπάνω κίνδυνοι αυξάνονται. Οι κίνδυνοι αυτοί είναι μεγαλύτεροι κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών, ιδιαίτερα για τα μικρότερα παιδιά. Παρακάτω σας παραθέτουμε χρήσιμες συμβουλές για να παραμείνετε ασφαλείς και να διασκεδάσετε όλο το καλοκαίρι αλλά και όλο τον υπόλοιπο χρόνο.

Exit mobile version