Τι πρέπει να παίρνουμε μαζί στις οικογενειακές διακοπές

Οι οικογενειακές αποδράσεις το καλοκαίρι είναι μια από τις πιο ευχάριστες περιόδους για όλη την οικογένεια καθώς δίνει την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια να περάσει μαζί πολύ ελεύθερο χρόνο.

Ωστόσο αυτό που είναι βασικό είναι η οικογένεια να έχει βάλει στις βαλίτσες της όλα τα απαραίτητα είδη που θα χρειαστεί καθ’ όλη τη διάρκεια των διακοπών. Ένα ζευγάρι έχει διαφορετικές ανάγκες από ένα ζευγάρι με παιδιά καθώς τα χρήσιμα και απαραίτητα πράγματα που πρέπει να πάρει μαζί πολλαπλασιάζονται.

Τι θα χρειαστείτε για τα παιδιά:

1. Μικρό φαρμακείο:
Aντιπυρετικά, αλοιφή για τσιμπήματα εντόμων, θερμόμετρο, γάζες, τραυμαπλάστ αλλά και τα βιβλιάρια υγείας των παιδιών είναι πάντα απαραίτητα.

2. Παιχνίδια και βιβλία:
Ανάλογα με την ηλικία των παιδιών μας προμηθευόμαστε τα αντίστοιχα. Όσον αφορά τα παιχνίδια καλό θα ήταν κάποια από αυτά να είναι έκδοση ταξιδίου όπως για παράδειγμα κάποια επιτραπέζια καθώς οι πολλές ώρες σε αυτοκίνητο ή πλοίο δεν περνάνε διαφορετικά.

3. Σκίαστρα για τα παράθυρα του αυτοκινήτου, καθώς η έντονη ηλιοφάνεια θα κουράσει τα παιδιά που κάθονται στα πίσω καθίσματα.

Τι θα χρειαστούν οι ενήλικες:

1. Χρήματα και κάρτες

2. Δίπλωμα και ταυτότητα.

3. Βιβλία για τις ώρες που θα μπορείτε να χαλαρώνετε.

Όσον αφορά τις ηλεκτρονικές συσκευές καλύτερα να τις αποφεύγετε στις διακοπές για να μην έρχονται σε επαφή τα παιδιά και με αυτές.

Exit mobile version