«20 σπουδαία αγόρια και κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο»: Το νέο βιβλίο- πηγή έμπνευσης για μικρούς και μεγάλους από τις εκδόσεις Διόπτρα

Προσωπικότητες που καθοδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους και διεκδίκησαν κοινούς στόχους

Η σειρά Συναρπαστικές Ιστορίες που έγινε διάσημη από τα δύο πρώτα της βιβλία, «20 σπουδαία αγόρια που άλλαξαν τον κόσμο» και «20 σπουδαία κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο» συνεχίζεται.

Το βιβλίο «20 σπουδαία αγόρια και κορίτσια που άλλαξαν τον κόσμο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, αφηγείται το μυστικό της επιτυχίας προσωπικοτήτων της σύγχρονης ιστορίας, και όχι μόνο, αποτελώντας έμπνευση για τους αναγνώστες, μικρούς και μεγάλους.

Οι «πρωταγωνιστές» του βιβλίου, ανάμεσα στους οποίους η επιτυχημένη δημοσιογράφος, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας, πια, Όπρα Γουίνφρεϊ, ο θρύλος του μπάσκετ Μάικλ Τζόρνταν, ο δισεκατομμυριούχος και πλουσιότερος άνδρας στον κόσμο Έλον Μασκ και άλλες σπουδαίες προσωπικότητες ξεχώρισαν για τις ιδέες τους και, παρόλο που αντιμετώπισαν μεγάλες δυσκολίες, κατάφεραν να γίνουν πηγή έμπνευσης από μικρή ηλικία.

Χάρη στην επινοητικότητά τους, τη δύναμη και το αίσθημα του δικαίου, καθοδήγησαν χιλιάδες ανθρώπους και διεκδίκησαν κοινούς στόχους όπως η ειρήνη, η ισότητα και η ανεξαρτησία των λαών.

Exit mobile version