Οκτώ μέρες γιορτή στο Μουσείο Τηλεπικοινωνιών OTE

Την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών (17 Μαΐου) και τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων ICOM (18 Μαΐου) γιόρτασε το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ με ένα οκταήμερο, εορταστικών εκπαιδευτικών προγραμμάτων και δράσεων.

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του Μουσείου έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Έζησαν πρωτόγνωρες εμπειρίες, μαζί με τους γονείς τους, με το πρόγραμμα «Οι συλλογές συναρπάζουν, απογειώνουν και ενώνουν εμπειρίες», όπου συνδύασαν φωτογραφίες polaroid ηχογραφήσεις μηνυμάτων, παζλ και «παιχνίδια» με ανθρώπινες φιγούρες εφευρετών.

Άλλοι μικροί φίλοι συμμετείχαν στο εικαστικό εργαστήρι κατασκευής επιτραπέζιου παιχνιδιού «Ο Εγείρων Πρόποσης τηλεφωνεί στην Καρυάτιδα…», πετυχαίνοντας την ένωση των συλλογών από τρία διαφορετικά μουσεία (ΜΤ, Κυκλαδικής Τέχνης και Μουσείο Ακρόπολης). Τέλος, παρακολούθησαν μία μοναδική ξενάγηση με τίτλο «Όταν το τηλέφωνο χτυπήσει», γνωρίζοντας το παρόν, το παρελθόν και το μέλλον των τηλεπικοινωνιών.

Όλα τα εκπαιδευτικά προγράμματα του ΜΤ προσφέρονται δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες για το Μουσείο Τηλεπικοινωνιών του ΟΤΕ στο: http://www.ote.gr/mouseio

Exit mobile version