Little Big Box of Creativity: Μια νέα ιδέα δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά ξεκίνησε δυναμικά και είναι ήδη το νέο trend!

Το Little Big Box είναι ένα μηνιαίο εκπαιδευτικό κουτί δραστηριοτήτων σχεδιασμένο για παιδιά 3 με 7 ετών

Το Little Big Box, είναι πραγματικά ένα μοναδικό κουτί, όπως λέει και το όνομά του! Είναι η νέα συνήθεια των παιδιών κάθε μήνα!  Έχει εκπαιδευτικό χαρακτήρα και έχει φτιαχτεί σε συνεργασία με ειδικούς παιδαγωγούς και δασκάλους.  Είναι βασισμένο στη θεωρία του Μοντεσσόρι καθώς και στην φιλοσοφία του Σχολείου της Φύσης. 

Πως λειτουργεί: Κάθε μήνα το παιδί λαμβάνει στο σπίτι ένα κουτί που περιέχει υλικά και οδηγίες προκειμένου να δημιουργήσει 3 εκπαιδευτικές κατασκευές πάνω σε μια συγκεκριμένη θεματική ενότητα. Η θεματική ενότητα διαφοροποιείται σε μηνιαία βάση και σχετίζεται με τις ιδιαιτερότητες κάθε χρονικής περιόδου ενώ λαμβάνει υπόψιν τα ήθη και έθιμα της Ελλάδας. 

Το Little big box of Creativity προωθεί την ιδέα της επανασύνδεσης με το φυσικό περιβάλλον και της ευαισθητοποίησης των παιδιών γύρω από αυτό, γνωρίζοντάς το και μαθαίνοντάς το μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες. Η συνεργασία γονιών και παιδιών στη δημιουργική αυτή διαδικασία, χτίζει την εμπιστοσύνη μεταξύ τους και γίνεται κοινό έδαφος για την αγάπη και το σεβασμό προς τη φύση. 

Στόχος του Little big box είναι:

Η Μαρία-Σοφία και η Ιωάννα, είναι οι συν-δημιουργοί του Little big box. Πρόκειται για δύο νέα κορίτσια με όρεξη και όραμα οι οποίες δηλώνουν: «Δημιουργήσαμε το little big box για να τροφοδοτήσουμε με ιδέες και δραστηριότητες τους γονείς που θέλουν να μεγαλώσουν δημιουργικά παιδιά». Η Μαρία – Σοφία,  σπούδασε παιδοψυχολογία και εδώ και 3 χρόνια δουλεύει με παιδιά προσχολικής ηλικίας , ενώ η Ιωάννα έχει μεγάλη προϋπηρεσία στον κλάδο του marketing και της επικοινωνίας και είναι μαμά ενός αγοριού 6 ετών. 

Αποκτήστε κι εσείς το δικό σας Little Big Box 

επιλέγοντας τη συνδρομή που σας ταιριάζει!

στο www.Littlebigbox.gr

Stay tuned: 

 https://www.instagram.com/littlebigbox_/

Exit mobile version