#ΜένουμεΣπίτι και περνάμε δημιουργικά τον χρόνο μας με τα παιδιά, παρέα με το Johnson’s

Μερικές φορές είναι τα μικρά πράγματα που μπορούν να κάνουν τεράστια διαφορά.

#ΜένουμεΣπίτι

Διασκεδάζουμε «ανακυκλώνοντας» στο σπίτι! Με φαντασία και δημιουργικότητα, μπορούμε να ξαναδώσουμε ζωή σε πλαστικά αντικείμενα που έχουμε όλοι μέσα στο σπίτι.

Θα σας δείξουμε πώς οι συσκευασίες, μπουκάλια και άλλα αντικείμενα μπορούν να μετατραπούν σε αγαπημένα παιχνίδια, για εσάς και για όλη την οικογένεια! Το Johnson’s Baby σας δίνει ιδέες για δύο παιχνίδια που μπορούν να γίνουν «ανακυκλώνοντας» πλαστικές συσκευασίες που βρίσκονται μέσα στο σπίτι, με τον πιο διασκεδαστικό και ψυχαγωγικό τρόπο για τα παιδιά. Ας παίξουμε!

Μπόουλινγκ: Μόλις δέκα μπουκάλια και μία μικρή μπάλα χρειάζονται για αυτό το παιχνίδι. Τα παιδιά μπορούν να ζωγραφίσουν τα μπουκάλια όπως επιθυμούν και να τους βάλουν αριθμούς, ώστε να φτιάξουν το δικό τους μοναδικό παιχνίδι. Πριν ξεκινήσετε το παιχνίδι, μπορείτε να γεμίσετε τα μπουκάλια με νερό, για να είναι πιο βαριά. Βάλτε τα σε σχήμα τριγώνου … και είστε έτοιμοι να παίξετε! Ποιος θα ρίξει τις περισσότερες κορίνες;

Πέταγμα του στεφανιού: Κάθε παίκτης χρειάζεται ένα μπουκάλι και τέσσερα στεφάνια. Για να φτιάξετε τα στεφάνια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χαρτόνι έχετε στο σπίτι. Το κόβετε σε σχήμα δακτυλίου και μπορείτε να το ζωγραφίσετε με μαρκαδόρους και να το διακοσμήσετε. Το άτομο που θα περάσει περισσότερα στεφάνια μέσα από τον στόχο, κερδίζει!!

Exit mobile version