Μοναδικά προσκλητήρια για τη βάπτιση του παιδιού σας

Η βάπτιση ενός παιδιού είναι ένα απ’ τα πιο σημαντικά μυστήρια της Ορθοδοξίας. Πόσο μάλλον αν είναι του δικού σας. Οι αποφάσεις που χρειάζεται να πάρετε είναι πολλές και σημαντικές. Μία απ’ αυτές είναι και να διαλέξετε τα προσκλητήρια βάπτισης.

Πλέον τα σχέδια που υπάρχουν είναι εκατοντάδες και σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε εκείνα που ταιριάζουν καλύτερα στο ύφος που θέλετε να έχει η τελετή.

Επειδή όμως οι επιλογές είναι τόσες πολλές και ο χρόνος πολύτιμος, σκεφτήκαμε να κάνουμε εμείς αυτή τη δουλειά για εσάς και να σας γλιτώσουμε από περιττό κόπο.

Γι’ αυτό το λόγο, διαλέξαμε και σας παρουσιάζουμε προσκλητήρια με φαντασία, φινέτσα, στιλ έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας αλλά και να δώσετε άλλο αέρα σε μία μέρα τόσο σημαντική για το αγγελούδι σας.

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΚΑΡΩ ΠΟΥΑ

Ένα απ’ τα αγαπημένα ζωάκια των παιδιών είναι τα αρκουδάκια. Τι πιο όμορφο λοιπόν από ένα προσκλητήριο βάπτισης με αυτή τη γνώριμη και τόσο αγαπητή φιγούρα;

Η συγκεκριμένη παράσταση είναι ιδανική τόσο για αγόρια όσο και κορίτσια!

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ADVENTURE AWAITS

Αν είστε της περιπέτειας και θέλετε να δώσετε και αυτό το χαρακτήρα στη βάπτιση, τότε αυτό το προσκλητήριο είναι ιδανικό για εσάς.

Διακοσμήστε το περιβάλλοντα χώρο όπου θα γίνει η τελετή με βαλίτσες ταξιδιού, υδρόγειες σφαίρες ή ό,τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το μυαλό σας ώστε να ταιριάξει με το προσκλητήριο.

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ICE CREAM VAN

Σκέφτεστε να διοργανώσετε την βάπτιση του παιδιού σας το καλοκαίρι; Γιατί τότε να μην επιλέξετε ένα καλοκαιρινό θέμα όπως είναι το παγωτό;

Ένα βανάκι γεμάτο δροσερές απολαύσεις που αγαπούν μικροί και μεγάλοι θα διακοσμεί το προσκλητήριο βάπτισης!

Αν μάλιστα έχετε προβλέψει και για cateringμετά το τέλος της τελετής, θα μπορούσατε να φέρετε ένα πραγματικό βανάκι που να φτιάχνει παγωτά για τους καλεσμένους σας. Μ’ αυτό το τρόπο θα δέσετε άψογα το σκηνικό.

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ PASSPORT ZEBRA

Αν θέλετε ένα προσκλητήριο που ξεφεύγει απ’ τα συνηθισμένα, τότε το προσκλητήριο – διαβατήριο θα είναι η επιλογή σας.

Το συγκεκριμένο προσκλητήριο βάπτισης έχει τη μορφή διαβατηρίου και είναι διακοσμημένο στο εξώφυλλό του με διάφορα ζωάκια, όπως είναι η Ζέβρα, το λιοντάρι ή η μαϊμού.

Διαλέξτε το και «ταξιδέψτε» τους καλεσμένους σας!

·   ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ VINTAGE

Για τους πιο ρομαντικούς γονείς υπάρχει και η κατηγορία των vintage προσκλητηρίων. Παραστάσεις ρετρό, σε παλ συνήθως αποχρώσεις δημιουργούν μία εικόνα από μία πιο αθώα εποχή.

Τα vintage όχι μόνο δεν είναι ξεπερασμένα , αλλά θεωρούνται μία απ’ τις τάσεις της μόδας σε όλους τους τομείς. Είτε αφορά ένα ρούχο, είτε μία πρόσκληση βάπτισης.

Αν είστε ρομαντική ψυχή, σίγουρα θα σας αρέσει.

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΚΙ ΠΕΙΡΑΤΗΣ

 

Ο μικρός σας είναι φίλος της θάλασσας και της περιπέτειας; Η επιλογή του προσκλητηρίου αυτού, είναι στα μέτρα του!

Σκέφτεστε κάτι καλύτερο από ένα αρκουδάκι ντυμένο με πειρατική στολή, σε γαλάζιο φόντο να καλεί τα άτομα που θέλετε να παρευρεθούν σ’ αυτή τη τόσο σημαντική στιγμή του αγοριού σας;

Εμείς πάντως όχι!

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ FLAMINGO

Έχετε την τύχη να έχετε δίδυμα παιδιά; Τότε το προσκλητήριο εκ των πραγμάτων θα είναι ιδιαίτερο!

Για να κάνετε όμως το κάλεσμα εκτός από ξεχωριστό να είναι και ταιριαστό με τη διπλή χαρά, προτιμήστε κάποιο προσκλητήριο σαν αυτό που να παραπέμπει στο διπλό γεγονός.

Τα διδυμάκια flamingo που αποτυπώνονται στη πρόσκληση συμβολίζουν άψογα το διττό του πράγματος, ενώ αποτελούν και παρέα για τα δικά σας διδυμάκια!

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΙΚΡΟΣ ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

Όλοι μας λίγο πολύ γνωρίζουμε τον Μικρό Πρίγκιπα, τον ήρωα απ’ το βιβλίο τουAntoine De Saint Exupery.

Πόσο όμορφη συγκυρία θα ήταν να τον μεταφέρετε απ’ τις σελίδες του βιβλίου στα προσκλητήρια για τον δικό σας μικρό πρίγκιπα ή πριγκίπισσα;

Το συγκεκριμένο προσκλητήριο προσδίδει εκτός των άλλων, ένα intellectualύφος, χωρίς ωστόσο να φεύγει απ’ την παιδικότητα που είναι απαραίτητο να υπάρχει σε μία βάπτιση.

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΜΟΝΟΚΕΡΟΣ

Αν θέλετε το προσκλητήριο της βάπτισης της μικρής σας να είναι σαν να ξεπηδάει από μία πολύχρωμη και παραμυθένια ατμόσφαιρα, ο Μονόκερος είναι το σύμβολο που μπορείτε να επιλέξετε ώστε να πρωταγωνιστεί σ’ αυτό.

Περήφανος, χαμογελαστός με την πολυχρωμία να διέπει όλο του το μαλλί σε όλες τις αποχρώσεις του ροζ, είναι εδώ για να δώσει την αίσθηση του παραμυθιού στη βάπτιση που ετοιμάζετε!

·  ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΒΑΠΤΙΣΗΣ ΝΕΡΑΪΔΑ

Σε γραμμές παραμυθιού και αυτή η πρότασή μας. Ένας απ’ τους χαρακτήρες που πρωταγωνιστούν στα παραμύθια και παίζουν καταλυτικό ρόλο στην θετική έκβασή τους, είναι η καλή νεράιδα.

Γιατί λοιπόν να μην την επιλέξετε να πρωταγωνιστήσει και στα προσκλητήρια βάπτισης της παραμυθένιας τελετής που ετοιμάζεται για την μικρή σας;

Επιλέξτε το συγκεκριμένο προσκλητήριο και αφήστε λίγο τη νεραϊδόσκονη να πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα!

Exit mobile version