Νονές και νονοί το καλύτερο δώρο γι’ αυτά τα Χριστούγεννα είναι ένα ζευγάρι παπούτσια

Για όλες τις περιστάσεις και για κάθε ηλικία από το Topshoes.gr

Φτάνει σε λίγο εκείνη η περίοδος του χρόνου που μικροί και μεγάλοι γινόμαστε και πάλι παιδιά. Τα παιδιά, ωστόσο, έχουν έναν λόγο να χαίρονται παραπάνω. Εκτός από την όλη μαγεία της εορταστικής περιόδου, λατρεύουν να παίρνουν δώρα, κάτι που τα κάνει ιδιαιτέρως χαρούμενα.

Οι νονές και οι νονοί, λοιπόν, που βρίσκεστε προς αναζήτηση δώρου για τα Χριστούγεννα που βρίσκονται προ των πυλών δεν έχετε να ανησυχείτε για τίποτα και για το αν το δώρο σας θα ευχαριστήσει το μικρό σας βαφτιστήρι. Το καλύτερο δώρο, που συνδυάζει πρακτικότητα και άνεση, με στυλ και φινέτσα, είναι ένα ζευγάρι παπούτσια, και στο TopShoes.gr θα βρείτε μια ποικιλία προτάσεων για όλες τις περιστάσεις και κάθε ηλικία.

Είτε ψάχνετε για ένα ζευγάρι παπούτσια που να ταιριάζουν με το χριστουγεννιάτικο ντύσιμο των παιδιών, είτε απλά θέλετε να εκπλήξετε το μικρό σας με ένα υπέροχο ζευγάρι παπούτσια, ό,τι και να αναζητάτε τη λύση θα σας δώσει το TopShoes.gr.

Πάρτε ιδέες, λοιπόν, για χρηστικά δώρα με άποψη και στυλ, που παρέχουν άνεση και ζεστασιά στα ποδαράκια των παιδιών, και δώστε έναν λόγο ακόμη στα βαφτιστήρια σας να αγαπούν τις βόλτες, ακόμη και με κρύο ή βροχή.

Ξεκινώντας την αναζήτηση του ιδανικού ζευγαριού παπουτσιών για το βαφτιστήρια σας θα πρέπει να λάβετε υπόψη έναν σημαντικό παράγοντα. Αν αποφασίσετε, λοιπόν, να πάρετε στα μικρά σας ένα ζευγάρι παπούτσια για να φορέσουν τα Χριστούγεννα, θυμηθείτε να τους πάρετε ένα στυλ που θα μπορούν να φορούν ακόμα και μετά το τέλος των Χριστουγέννων!

Sneakers με λάμψεις για την επιστροφή στο σχολείο

Ένα ζευγάρι παπούτσια, λοιπόν, που ναι μεν χαρακτηρίζεται για τη λάμψη του, αλλά είναι τόσο διακριτική που θα μπορεί το βαφτιστήρι σας να τα φοράει και την υπόλοιπη περίοδο είναι τα sneakers με λάμψεις. Σε ροζ και ασημί χρώμα, με αυτοκόλλητα για μέγιστη ευκολία στην εφαρμογή, αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για τις βόλτες ή το παιχνίδι, ενώ μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα σπορ ρούχα και κατά την επιστροφή στο σχολείο με τη νέα χρονιά.

Χρυσά μποτάκια με αστεράκια για εμφανίσεις στο πνεύμα των Χριστουγέννων

Τα αστέρια αποτελούν το σημείο αναφοράς των Χριστουγέννων και ποια καλύτερη επιλογή για να εκπλήξετε ευχάριστα το βαφτιστήρι σας από ένα ζευγάρι παπούτσια με αστέρια. Τα παιδικά μποτάκια σε χρυσό χρώμα με αστεράκια είναι μέσα στο πνεύμα της εορταστικής περιόδου και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξετρελάνει τα μικρά σας. Με αυτοκόλλητα και φερμουάρ για εύκολη εφαρμογή και σταθερό κράτημα συνδυάζονται ιδανικά με jeans ή κολάν για βόλτες με άνεση και στυλ.

Με γούνινη λεπτομέρεια για ζεστασιά στις εορταστικές βόλτες

Αν ένα πράγμα λατρεύουν τα κορίτσια αυτό σίγουρα είναι οι λεπτομέρειες. Και τις λεπτομέρειες από γούνα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τις λατρέψουν. Τα μποτάκια σε ασημί απόχρωση με γούνινο ρεβέρ προσθέτουν στυλ στις εμφανίσεις αλλά και ζεστασιά στις βόλτες κατά την εορταστική περίοδο. Με τρία αυτοκόλλητα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, μπορούν να συνδυαστούν τόσο με jeans και κολάν όσο και με πιο casual ντύσιμο με φούστα ή φόρεμα.

Με αποσπώμενες λεπτομέρειες για πολλαπλές εμφανίσεις

Κι αν πιστεύετε ότι οι γούνινες λεπτομέρειες είναι δεσμευτικές, πάντα υπάρχει και η επιλογή της αποσπώμενης λεπτομέρειας για δύο διαφορετικές εμφανίσεις. Τα παιδικά μποτάκια σε ροζ χρώμα με αποσπώμενο γουνάκι αποτελούν την καταλληλότερη επιλογή για τα απαιτητικά κορίτσια που δεν αρκούνται σε ένα μόνο στυλ κατά τις εορταστικές τους βόλτες.

Αγκαλιάς για βρέφη με στυλ

Ακόμη κι αν το βαφτιστήρι σας είναι βρεφάκι, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει οι εορταστικές του εμφανίσεις να χαρακτηρίζονται από άποψη και στυλ. Τα βρεφικά μποτάκια σε ουδέτερο μπεζ, για να ταιριάζει με όλα τα χρώματα, και την χαριτωμένη λεπτομέρεια με το σκυλάκι, αποτελούν μια ελαφριά κατασκευή με αυτοκόλλητο και κορδόνια- λάστιχα για να τα φοράνε στην κυριολεξία όλη μέρα και να ζεσταίνονται τα πατουσάκια τους.

Πληροφορίες

Τηλ. 211 8000 494, 222 1023 714

topshoes.gr

Fb page: Topshoes.gr

Instagram: topshoesgr

Youtube: Top Shoes

Exit mobile version