«Ο πλανήτης σε ένα γυάλινο βαζάκι», το πρώτο βιβλίο του συγγραφέα και εικονογράφου Martin Stanev από τις εκδόσεις Διόπτρα

Το καλύτερο παιδικό βιβλίο για το 2021, σύμφωνα με τον Guardian

Ο συγγραφέας και εικονογράφος Martin Stanev κάνει το ντεμπούτο του με το παιδικό βιβλίο «Ο πλανήτης σε ένα γυάλινο βαζάκι», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα και έχει επιλεγεί από τον Guardian ως το καλύτερο παιδικό βιβλίο του 2021.

Όταν δύο παιδιά επισκέπτονται το σπίτι της γιαγιάς για τη συνηθισμένη τους επίσκεψη, δεν μπορούν παρά να πιστεύουν ότι είναι αποπνικτική και καθόλου διασκεδαστική. Ακόμα και το δείπνο που φτιάχνει είναι προβλέψιμο. Όταν όμως η γιαγιά εξαφανίζεται και άγρια ζώα αρχίζουν να εμφανίζονται γύρω από το σπίτι, συνειδητοποιούν ότι έχει ένα μυστικό…

Ένα υπέροχα εικονογραφημένο βιβλίο για το να μην κρίνουμε τους ανθρώπους με βάση την εμφάνιση και για το πώς οι οικογένειες μπορούν να συνεργαστούν για να βοηθήσουν στη διάσωση του πλανήτη, είναι το βιβλίο με το οποίο ο συγγραφέας- εικονογράφος Martin Stanev κάνει το ντεμπούτο του.

Ένα βιβλίο που θίγει τη σημασία της προστασίας του κόσμου στον οποίο ζούμε, ενώ παράλληλα ενισχύει την ομορφιά των σχέσεων παππούδων και εγγονών. Μια όμορφη, και διασκεδαστική, προσθήκη στη βιβλιοθήκη κάθε παιδιού.

Exit mobile version