Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος: Ο Μικρός Πρίγκιπας ταξιδεύει στον πλανήτη της Δέλτα

Ένας διαγωνισμός με δώρο μια θεατρική παράσταση για 500 μικρούς πρίγκιπες και πριγκίπισσες

Από την στιγμή που γεννιέται ένα παιδί το γάλα αποτελεί το Α και το Ω για τη διατροφή του, από τη βρεφική και παιδική ηλικία, καθώς και σε όλα τα στάδια της ζωής. Η τεράστια αξία του για την υγεία και την ανάπτυξη των ανθρώπων παγκοσμίως γιορτάζεται κάθε χρόνο την 1η Ιουνίου, την ημέρα Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος, η οποία καθιερώθηκε από την Οργάνωση Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ το 2001.

Φυσικά θρεπτικό και νόστιμο, πλούσιο σε πολύτιμα συστατικά για την ανάπτυξη και την υγεία, μικρών και μεγάλων, με υψηλή περιεκτικότητα σε ασβέστιο συμβάλλει σημαντικά στην σκελετική ανάπτυξη των παιδιών, ενώ προστατεύει και τους μεγαλύτερους από την οστεοπόρωση. Ενώ, χάρη σε ένα πλήθος βιταμινών, όπως είναι η Βιταμίνη 12, το γάλα θρέφει τα κύτταρά μας και συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού απέναντι σε ιώσεις και μικρόβια. Πρόκειται δηλαδή για ένα θαύμα της φύσης, κάθε μέρα στο ποτήρι μας.

Κάτι που οι άνθρωποι της Δέλτα γνωρίζουν πολύ καλά, προσπαθώντας εδώ και πολλά χρόνια μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων να καλύψουν όλες μας τις τις ανάγκες, σε οποιαδήποτε ηλικία. Μην ξεχνάτε ότι το γάλα της Δέλτα προέρχεται από επιλεγμένες ελληνικές φάρμες και παραγωγούς, περνά από 2,500 ελέγχους, έτσι ώστε να απολαμβάνουμε την αξεπέραστη διατροφική του αξία και την μοναδική του γεύση κάθε μέρα, σαν να είναι γιορτή!

Για τη Δέλτα, λοιπόν, η Παγκόσμια Ημέρα Γάλακτος αποτελεί ορόσημο κάθε χρόνο αλλά και αφορμή για μία επιπλέον γιορτή, γιορτάζοντάς τη με πράξεις αγάπης και προσφοράς. Φέτος η εταιρεία στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού, καλύπτοντας τις ανάγκες των παιδιών για γάλα για τρεις μήνες, ενώ ο εορτασμός της Παγκόσμιας Ημέρας Γάλακτος σε λίγες μέρες κρύβει και μια τεράστια και απρόσμενη έκπληξη για τους λάτρεις της εταιρείας, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη στη συνείδηση μικρών και μεγάλων με το γάλα.

Έναν διαγωνισμό με νικητές 500 παιδιά, που θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον υπέροχο κόσμο του Μικρού Πρίγκιμα, μέσα από την ομώνυμη θεατρική παράσταση του θεάτρου Μικρό Χορν. Το γνωστό παραμύθι του Αντουάν ντε Σαιντ- Εξυπερύ, ένα από τα πιο αγαπημένα παιδικά παραμύθια σε όλο τον κόσμο που μιλά για την αθωότητα, την αγάπη και τη φιλία μέσα από μια μαγική ιστορία- μάθημα ζωής και ανθρωπιάς που συγκινεί το κοινό όλων των ηλικιών, ζωντανεύει σε live streaming στις οθόνες των μικρών πριγκιπών και πριγκιπισσών σε σκηνοθεσία Δημήτρη Αδάμη, με πρωταγωνιστή το Θανάση Τσαλταμπάση.

Όσοι ενδιαφέρεστε να προσφέρετε μια (ακόμη) τρυφερή ανάμνηση στα παιδιά σας, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε το delta.gr και συγκεκριμένα τη σελίδα του διαγωνισμού, να ενημερωθείτε για την ενέργεια και να απαντήσετε μόνο σε μία ερώτηση. Και πού ξέρετε. Ο Μικρός Πρίγκιπας το απόγευμα της Τρίτης 1ης Ιουνίου μπορεί να ταξιδέψει το παιδί σας στον υπέροχο κόσμο του.

Exit mobile version