Παιχνιδιάρικα δώρα για τα μικρά σας από το Parfimo.gr

Πλησιάζουν τα γενέθλια ή η γιορτή του παιδιού σας και δεν θέλετε να αγοράσετε άλλο ένα παιχνίδι που θα καταλήξει ξεχασμένο σε μια γωνιά μετά από λίγες μέρες; Κάντε τους έκπληξη με κάτι χρήσιμο που θα τους κάνει ταυτόχρονα χαρούμενους. Σας παρουσιάζουμε συμβουλές για παιχνιδιάρικα καλλυντικά για τα μικρά παιδιά.

Ακόμη και η καθημερινή υγιεινή μπορεί να είναι διασκεδαστική. Απλά ανταλλάξτε τις βαρετές συσκευασίες με πιο ευφάνταστες και τα συνηθισμένα αφρόλουτρα με αυτά που μυρίζουν όπως αυτά που αγαπούν τα παιδιά. Η μοντέρνα πολωνική μάρκα Ziaja φέρνει τρία χαρούμενα και αρωματικά αφρόλουτρα στη συλλογή της για παιδιά. Ένα με άρωμα τσιχλόφουσκας σε έντονο πορτοκαλί χρώμα, ένα άλλο με άρωμα κόκα κόλας που έχει επίσης το ίδιο χρώμα με το δημοφιλές ποτό και τέλος ένα αφρόλουτρο και σαμπουάν 2σε1 εμπνευσμένα από τα μπισκότα και το παγωτό βανίλια.

ΑΠО ΤΟΝ ΚОΣΜΟ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ  Ή ΤΩΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΩΝ

Η συσκευασία που μοιάζει με ήρωες ταινιών ή παραμυθιών μπορεί να είναι εξίσου ενθαρρυντική. Ποιο αγόρι θα μπορούσε να αντισταθεί στο να χρησιμοποιεί αφρό μπάνιου από έναν Stormtrooper του Star Wars ή από ένα αυτοκίνητο του Μπάτμαν!

Οι κατασκευαστές δεν ξεχνούν τα μικρότερα παιδιά που θα ενθουσιαστούν με ένα σετ δώρου ή άλλα προϊόντα με Minions. Υπάρχουν σαπούνια χεριών, αφροί μπάνιου, αφρόλουτρα, ακόμη και ένα αντιβακτηριδιακό τζελ με τους εμβληματικούς κίτρινους χαρακτήρες.

Άλλα δημοφιλή σετ και προϊόντα περιλαμβάνουν το Pinkfong Baby Shark εμπνευσμένο από το δημοφιλές παιδικό τραγούδι, όπου θα βρείτε επίσης και κηρομπογιές για το μπάνιο που ξεπλένονται. Και η διασκέδαση μπορεί να ξεκινήσει! Δεν σταματάει όμως την ώρα του μπάνιου, επειδή διαθέτουμε επίσης και παιδικές οδοντόκρεμες.

ΓΙΑ ΜΙΚΡΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΥΣ

Αν έχετε μια πριγκίπισσα στο σπίτι που λαχταρά να περιποιείται τον εαυτό της και να μοιάσει στη μαμά, κάντε την ευτυχισμένη με το Lip Smacker lip balm. Αυτά όχι μόνο ενυδατώνουν τα χείλη, αλλά και φτιάχνουν το κέφι λόγω της εξωτερικής τους συσκευασίας. Υπάρχουν μοτίβα από το Frozen, τη Μικρή Γοργόνα, τη Χιονάτη, τη Χρυσομαλλούσα ή αρωματικά βάλσαμα εμπνευσμένα από Sprite, Fanta, Coca Cola, καθώς και Frappe.

Και φυσικά, για να γίνει σωστά η προετοιμασία για το νηπιαγωγείο, το σχολείο ή ένα ταξίδι του Σαββατοκύριακου, πρέπει να υπάρχει ένα αρωματικό αξεσουάρ. Στο www.parfimo.gr θα βρείτε πολλά αρώματα Eau de Toilette Disney Frozen ή Χιονάτη.

Δεν έχουμε ξεχάσει ούτε τα αγόρια, για τα οποία μπορείτε να επιλέξετε ένα σετ δώρου Batman ή ένα Eau de Toilette Star Wars Darth Vader, το καπάκι του οποίου παραπέμπει στον κύριο σκοτεινό ήρωα του Star Wars.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, εκτός από καλλυντικά για παιδιά, μπορείτε επίσης να βρείτε πρωτότυπα αρώματα από παγκοσμίου φήμης μάρκες όπως Calvin Klein , GUESS  και πολλές άλλες. Φροντίστε να επιλέξετε δημοφιλή καλλυντικά μακιγιάζ, προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και μαλλιών και πολλές ακόμη εξαιρετικές προσφορές για εσάς και όλη την οικογένεια σε εξαιρετικές τιμές.

 

Exit mobile version