Πώς να αντιμετωπίσετε τα μικρά χτυπήματα των μωρών και των παιδιών κατά την διάρκεια του παιχνιδιού

Τα προϊόντα της Mustela® που πρέπει να έχετε πάντα στο σπίτι αλλά και στην τσάντα σας

Όταν είσαι γονιός γνωρίζεις πολύ καλά ότι κάθε μέρα θα είναι και μια μικρή, φανταστική περιπέτεια. Κάθε μέρα είναι διαφορετική και κανείς δεν μπορεί να ξέρει εκ των προτέρων πώς θα εξελιχθεί στην πορεία της.

Δεν υπάρχει, όμως, ωραιότερο πράγμα από το να βλέπεις τα παιδιά σου να μεγαλώνουν. Να εξερευνούν την κάθε στιγμή, την κάθε μέρα με την περιέργεια που μόνο εκείνα έχουν για να ανακαλύψουν τα πάντα στον κόσμο γύρω τους. Από τα πρώτα βήματα έως την πρώτη βόλτα με το ποδήλατο, αλλά και λίγο αργότερα με το παιχνίδι με φίλους, η περιπέτειά τους δεν έχει σταματημό. Ακόμη κι όταν αυτή διακοπεί για λίγο από μικρές απρόβλεπτες καταστάσεις όπως ένα πέσιμο, μια γρατσουνιά, ένα μικρό χτύπημα ή ακόμη και ένα τσίμπημα από έντομο. Καταστάσεις που προκύπτουν, κυρίως, από το γεγονός ότι όλα τα παιδιά είναι ατρόμητα!

Όσο κι αν αγχωνόμαστε ως γονείς κάτι τέτοιο είναι απολύτως φυσιολογικό να συμβεί στον καθένα μας. Ωστόσο, η άμεση και έγκαιρη αντιμετώπιση των καταστάσεων αυτών είναι που θα κάνει τη διαφορά, δίνοντας την δυνατότητα στους μικρούς εξερευνητές μας να συνεχίσουν την μικρή περιπέτειά τους σαν να μην έχει συμβεί τίποτα.

Δίπλα, λοιπόν, σε όλους τους γονείς αλλά και τις συναρπαστικές περιπέτειες των μικρών εξερευνητών, βρίσκεται η Mustela® για να δώσει απαντήσεις και λύσεις όταν και όπου αυτό είναι απαραίτητο. Η Νο1 μάρκα στη Γαλλία διαθέτει εξειδικευμένα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για το βρεφικό και παιδικό δέρμα. Με 96% συστατικά φυσικής προέλευσης κατά μέσο όρο, είναι κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος και απόλυτα ασφαλή στη χρήση από την 1η ημέρα της γέννησης του μωρού*.

Πιο συγκεκριμένα για τις περιπτώσεις των μικρών χτυπημάτων και ερεθισμών η Mustela® διαθέτει δύο προϊόντα που κάθε γονιός πρέπει να έχει παντού και πάντα μαζί του: το Τζελ Άρνικας με Βιολογική Καλέντουλα Mustela® και την Κρέμα Ανάπλασης Cicastela® Mustela®.

Πώς να αντιμετωπίσεις τα χτυπήματα και τις γρατσουνιές;

Ένα χτύπημα, ένας μώλωπας ή ένας ερεθισμός, αποτελούν μέρος της περιπέτειας που λέγεται καθημερινότητα και για τα βρέφη, τα νήπια ή τα μεγαλύτερα παιδιά σημαίνουν ότι για να τις αποκτήσουν κάτι έχουν κατορθώσει και ανακαλύψει. Αυτό που μπορείς να κάνεις, λοιπόν, για να αντιμετωπίσεις άμεσα και αποτελεσματικά τέτοιες καταστάσεις είναι να έχεις παντού και πάντα μαζί σου το Τζελ Άρνικας με Βιολογική Καλέντουλα Mustela®. Με 97% συστατικά φυσικής προέλευσης, παρέχει άμεσα ανακούφιση στο δέρμα των μωρών και των παιδιών χάρη στην αναζωογονητική και ενυδατική του δράση. Με πρακτικό μπουκάλι που διαθέτει αντλία κενού αέρος τόσο για σωστή εφαρμογή όσον αφορά την ποσότητα, όσο και για ευκολία στη χρήση, για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο με το ένα χέρι. Ξεχωρίζει για τη μη κολλώδη και μη λιπαρή υφή του, που επιτρέπει στο μωρό να επιστρέψει στις περιπέτειές του, αμέσως μετά την εφαρμογή.

Τι να χρησιμοποιήσεις για τα τσιμπήματα των εντόμων και τους ερεθισμούς;

Τι γίνεται, όμως, με τις μικρές γρατζουνιές, τα ανεπιθύμητα τσιμπήματα εντόμων αλλά και τους διάφορους καθημερινούς ερεθισμούς που μπορεί να προκληθούν στο δέρμα του παιδιού σου; Η Κρέμα Ανάπλασης Cicastela® Mustela®, με 91% συστατικά φυσικής προέλευσης, επανορθώνει αποτελεσματικά το ερεθισμένο βρεφικό και παιδικό δέρμα, παρέχοντας άμεση ανακούφιση με διάρκεια. Επιπλέον, διατηρεί το δέρμα υγιές και προστατεύει τον κυτταρικό του πλούτο, καθώς ταυτόχρονα ενδυναμώνει τον δερματικό φραγμό. Παράλληλα, είναι ιδανική για χρήση στους καθημερινούς μικρούς ερεθισμούς στην περιοχή του στόματος, στα μάγουλα, στις πτυχώσεις του δέρματος, αλλά και στην περιοχή της πάνας.

Όπως είπαμε η κάθε μέρα με το παιδί είναι και μια μικρή, φανταστική περιπέτεια. Μια φανταστική περιπέτεια που ένας μικρός εξερευνητής ανακαλύπτει σιγά σιγά τον κόσμο. Μια περιπέτεια, που ολόιδια δεν θα ξαναζήσει κανείς. Ούτε το παιδί, αλλά ούτε κι εσύ ως γονιός. Γι’ αυτό το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να απολαμβάνεις την κάθε στιγμή μαζί του και να αφήσεις τα άγχη στην άκρη. Άλλωστε, μην ξεχνάς ότι υπάρχει η Mustela® και τα πολύτιμα προϊόντα της που αποδεικνύονται ο καλύτερος σύμμαχος για κάθε γονιό.

Όλα τα προϊόντα Mustela® διατίθενται στα φαρμακεία, στα ηλεκτρονικά φαρμακεία και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

*Συμπεριλαμβανομένων των νεογνών που βγήκαν από τη Νεογνική Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Exit mobile version