Το χαρτόνι από το χαρτί υγείας γίνεται το καλύτερο παιχνίδι για την οικογένεια!

Από τα μικρά πράγματα, δημιουργούμε μεγάλες στιγμές

Μετά την επίσκεψη στο σούπερ μάρκετ, γεμίσαμε το ψυγείο μας με φαγητό και τα ντουλάπια μας με τα απαραίτητα όπως το χαρτί υγείας, ώστε να μείνουμε σπίτι όσο το δυνατόν περισσότερο.

#ΜένουμεΣπίτι

Εάν τα παιδιά σας έχουν παίξει ήδη με όλα τα παιχνίδια που έχουν στο σπίτι και έχετε ξεμείνει από ιδέες για να τα κρατήσετε απασχολημένα, το Johnson᾽s είναι εδώ για να σας βοηθήσει με μερικές ιδέες! Έχετε σκεφτεί να επαναχρησιμοποιήσετε το χαρτόνι από το χαρτί υγείας; Με αυτό, τα παιδιά σας μπορούν να δημιουργήσουν νέα δικά τους παιχνίδια.

Αυτοκινητάκια: Με ένα χαρτόνι, τέσσερα καπάκια, ξυλάκια και κόλλα, μπορείτε να μετατρέψετε το χολ του σπιτιού σε πίστα της Formula 1.

Μολυβοθήκη: Αφήστε τα παιδιά σας να βγάλουν τον Picasso που κρύβουν μέσα τους και ενθαρρύνετέ τα να ζωγραφίσουν και να διακοσμήσουν όπως θέλουν το χαρτόνι, μετατρέποντάς το σε μια όμορφη μολυβοθήκη.

Ζωολογικός κήπος στο σπίτι: Αν τα παιδιά σας έχουν αδυναμία στα ζωάκια, μπορείτε να φτιάξετε τον δικό σας ζωολογικό κήπο στο σπίτι. Με το χαρτόνι από το χαρτί υγείας, μαρκαδόρους, χρωματιστό χαρτί και πολλή φαντασία, τα παιδιά μπορούν να παίξουν με ελέφαντες, λιοντάρια, σκύλους, πουλιά…

Τρενάκι: Για να φτιάξετε ένα τρενάκι, χρειάζεστε μόνο το χαρτόνι από το χαρτί υγείας, καπάκια και σπάγκο. Το Johnson’s σάς προκαλεί να φτιάξετε το μεγαλύτερο τρενάκι από χαρτόνια χαρτιού υγείας, προσθέτοντας βαγόνια όσο περνούν οι ημέρες! Αφού τα καταφέρετε, μην ξεχάσετε να μοιραστείτε το τρενάκι σας με όλους
τους followers σας στο Instagram!

Για περισσότερες ιδέες ώστε να περάσετε δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας, επισκεφτείτε το website του Johnson’s και τον λογαριασμό του στο Facebook.

Exit mobile version