Τα καλύτερα πασχαλινά δώρα για το βαφτιστήρι σας θα τα βρείτε στο βραβευμένο Topshoes.gr

Μια μεγάλη γκάμα σε παιδικά παπούτσια για να επιλέξετε εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα

Το Πάσχα πλησιάζει και αυτό σημαίνει ότι ήρθε η ώρα να αγοράσετε ένα ζευγάρι κομψά παπούτσια για τα μικρά βαφτιστήρια σας. Είτε πρόκειται για αγόρι ή κορίτσι, βρέφος ή νήπιο λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, μια μεγάλη γκάμα παπουτσιών κάθε είδους και στυλ θα βρείτε στο Topshoes.gr για να επιλέξετε εκείνο που του ταιριάζει καλύτερα.

Τα κλασικά πάνινα, ανοιξιάτικα παπούτσια αποτελούν από τις πιο διαδεδομένες επιλογές για τις νονές και τους νονούς αυτήν την περίοδο, ενώ μην ξεχνάτε ότι πολύ καλή επιλογή αποτελούν και τα σανδάλια κλειστού τύπου. Φυσικά, ένα ζευγάρι καθημερινών παπουτσιών ίσως αποτελεί την πιο εύχρηστη επιλογή, ενώ με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών τα καλοκαιρινά πέδιλα λύνουν τα χέρια σε πολλούς γονείς.

Αυτό που δεν πρέπει να ξεχνάτε ποτέ, ωστόσο, είναι ότι η επιλογή σας πρέπει να είναι σχετικά ανθεκτική, επειδή τα παπούτσια των μικρών παιδιών φθείρονται αρκετά. Τέλος, καλό είναι να θυμάστε ότι τα βήματά τους πρέπει να είναι πάντα άνετα και φυσικά χωρίς να θυσιάζεται το στυλ ούτε λεπτό.

Όλα αυτά, λοιπόν, θα τα βρείτε στο βραβευμένο Topshoes.gr, το οποίο κατάφερε να διακριθεί στην κατηγορία Ένδυση- Υπόδηση στο θεσμό των Shopping Awards, κατά τον οποίο οι ίδιοι οι πελάτες έκριναν και βράβευσαν τις επιχειρήσεις βάσει της εμπειρίας τους. Κάτι που σημαίνει ότι οι ποιοτικές υπηρεσίες και προϊόντα και φυσικά οι ασφαλείς αγορές αποτελούν δέλεαρ για όλους εσάς που θέλετε να αγοράσετε το πασχαλινό δώρο για το βαφτιστήρι σας.

Το καλύτερο, βέβαιο, το κρατήσαμε για το τέλος, καθώς στο Topshoes.gr θα βρείτε ακόμη και πασχαλινές προσφορές με εκπτώσεις έως 15% για να πάρετε το καλύτερο ποιοτικά, πιο άνετο και στυλάτο ζευγάρι παπουτσιών για το πνευματικό σας παιδί. Γιατί μην ξεχνάτε, τα παιδιά αξίζουν πάντα τα καλύτερα. Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο δημοφιλείς προτάσεις για να αποφασίσετε, αναλόγως το φύλο, την ηλικία, την περίσταση και φυσικά το budget, ποιο ταιριάζει καλύτερα στο δικό σας βαφτιστήρι.

Για τα νεογέννητα ή και λίγων μηνών κοριτσάκια βαφτιστήρια σας μπορείτε να επιλέξετε ένα άνετο και γουστόζικο ζευγάρι bebe sneakers σε μποτάκια σε παστέλ ροζ απόχρωση με σχέδιο γατούλα και glitter, με ελαφριά κατασκευή, κορδόνια- λάστιχο και αυτοκόλλητο για στυλάτες εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Για τις πιο περιζήτητες περιπτώσεις, ωστόσο, ένα κλασικό ζευγάρι παπούτσια με μπαρέτες, σχέδιο φιογκάκι σε λευκή απόχρωση που ταιριάζει με όλα τα κομψά φορεματάκια τους, είναι σίγουρο ότι θα σας βγάλει από την διαδικασία της αναζήτησης του καταλληλότερου δώρου πολύ γρήγορα.

Όπως είπαμε ένα ζευγάρι sneakers αποτελεί πάντα την πιο ασφαλή επιλογή, καθώς τα μικρά σας βαφτιστήρια θα τα ευχαριστηθούν στο έπακρο στις βόλτες και το παιχνίδι. Όπως αυτά με αυτοκόλλητο και κορδόνι, με μαλακό πάτο για μέγιστη άνεση, σε λευκό χρώμα με αστεράκια και ροζ glitter για τα μικρά σας κοριτσάκια.

Για το καλοκαίρι που βρίσκεται προ των πυλών, ένα ζευγάρι παιδικά κλειστά πέδιλα με αυτοκόλλητο για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, σε κομψό design και λευκό χρώμα με υπέροχα λουλουδένια σχέδια σίγουρα θα σας λύσει τα χέρια. Επιπλέον, το γνήσιο δέρμα (μαλακό καστόρι) και ο εύκαμπτος και ανατομικός πάτος εγγυώνται άνετα και σταθερά βήματα. Εναλλακτική επιλογή τα λίγο πιο κλειστά πέδιλα, με ραφές αντοχής, σε ροζ χρώμα με glitter λεπτομέρειες που συνδυάζονται εύκολα με όλα τα ρούχα τους για τη βόλτα ή το παιχνίδι.

Για τα κορίτσια που βρίσκονται στη νηπιακή ηλικία ένα ζευγάρι πέδιλα με στυλ και έντονο χρώμα, όπως το κόκκινο -ταιριαστό και με το Πάσχα- είναι η ιδανικότερη επιλογή για εμφανίσεις με άποψη. Με αυτοκόλλητο για μέγιστη ευκολία στην εφαρμογή, σε ένα υπέροχο σχέδιο με φιογκάκι και κόκκινο λουστρίνι με καρό λεπτομέρειες και πλατφόρμα με σχοινί, συνδυάζονται άψογα με τα φορεματάκια για τις καλοκαιρινές τους βόλτες.

Νονές και νονοί να είστε σίγουροι, ωστόσο, ότι τα μικρά κορίτσια σας δεν θα χαρούν με τίποτα περισσότερο από ένα ζευγάρι παπούτσια που θα τα κάνουν τα ίδια να νιώθουν η πρωταγωνίστρια του αγαπημένου τους παιδικού. Όπως τα πέδιλα Lelli Kelly σε υπέροχο ροζ multi glitter, έναν εντυπωσιακό μονόκερο και μια καρδούλα από παγιέτες που θα τις κάνει να μοιάζουν με πραγματικές πριγκίπισσες. Και όλα αυτά φυσικά με άνεση και πρακτικότητα, καθώς διαθέτουν αυτοκόλλητα για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση.

Στην ίδια χρωματική παλέτα και τα αθλητικά μποτάκια, για τα κορίτσια μεγαλύτερης ηλικίας, στολισμένα με multi παγιέτες και διακοσμητικό ρινόκερο, εντυπωσιακά μεγάλα φτερά σε ροζ glitter που μπορούν να αντικατασταθούν με μικρές πεταλούδες ανάλογα με τη διάθεση. Με φερμουάρ και κορδόνια για καλύτερη προσαρμογή, συνοδεύονται με ένα δωράκι έκπληξη.

Όσοι νονές και νονοί έχετε αγόρια βαφτιστήρια η αλήθεια είναι ότι η επιλογή σας θα είναι λίγο πιο εύκολη, καθώς από τη φύση τους δεν είναι τόσο απαιτητικά όσο τα κορίτσια. Σε κάθε περίπτωση, και εδώ η άνεση και το στυλ αποτελούν τα δύο βασικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να έχετε υπόψη. Ένα ζευγάρι bebe sneakers με παιχνιδιάρικο ψαράκι με μπλε και κόκκινο ριγέ σχέδιο και αυτοκόλλητα για άνεση υπόσχονται άνεση και στυλ για όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Για τις πιο «επίσημες» εμφανίσεις τους ένα παπουτσάκι σε navy φιλοσοφία, με ελαφριά κατασκευή και κορδόνια θα προσθέσει επιπλέον στυλ και άποψη στα μικρά σας βαφτιστήρια.

Αν ένα ζευγάρι παπούτσια ανταποκρίνεται πλήρως στο κόστος του, όπως λένε, για τα αγόρια αυτό είναι χωρίς δεύτερη σκέψη τα sneakers. Με φαρδύ αυτοκόλλητο για εύκολη εφαρμογή και αφαίρεση, στο κλασικό μπλε σκούρο χρώμα και ελαφριά κατασκευή για να απολαύσουν την κάθε τους στιγμή στο παιχνίδι και τη βόλτα με άνεση και στυλ. Για πιο κλασικές εμφανίσεις προτιμήστε τις all time classic εσπαντρίγιες σε μπλε και λευκό με κίτρινες λεπτομέρειες, ενώ για το καλοκαίρι ένα ζευγάρι πέδιλα κλειστού τύπου υπόσχεται άνεση και σταθερότητα σε κάθε τους βήμα.

Website: topshoes.gr

Facebook page: Topshoes.gr

Instagram page: topshoesgr

Exit mobile version