Το παιδικό τραγούδι που «έριξε» το Despacito από την κορυφή του Youtube

Το Baby Shark έχει ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους ενώ μέχρι στιγμής έχει 7.040.630.324 προβολές

Από το 2017, οπότε και κυκλοφόρησε, το Despacito έπιασε την κορυφή του Youtube στις προβολές και κανείς δεν μπορούσε να ρίξει από το «θρόνο» τους, τους Πορτορικανούς ποπ σταρ Luis Fonsi και Daddy Yankee. Αλλά φαίνεται πως όλα κάνουν τον κύκλο τους και  η στιγμή αυτή ήρθε…

Βρέθηκε το τραγούδι που «εκθρόνισε» το Despacito. Και μάλιστα πρόκειται για το παιδικό τραγούδι, Baby Shark που τον τελευταίο καιρό είναι το αγαπημένο μικρών, αλλά και μεγάλων. Μάλιστα, το βίντεο με το μικρό αγόρι έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής 7.040.630.324 προβολές στο YouTube.

Ο αρχικός δημιουργός του Baby Shark παραμένει άγνωστος καθώς πρόκειται για ένα νανούρισμα από παλιά. Ωστόσο, η τεράστια επιτυχία ήρθε με τη βοήθεια του 10χρονου Hope Segoine, ενώ για πρώτη φορά αναρτήθηκε στο YouTube τον Ιούνιο του 2016. Επίσης, πρόκειται για ένα remix ενός αμερικανικού τραγουδιού από την εταιρεία παραγωγής με έδρα την Σεούλ, Pinkfong.

Τέλος, χρησιμοποιήθηκε και κατά της πανδημίας του κορονοϊού με την παραλλαγή “Πλύνε τα χέρια σου” (“Wash Your Hands”), για να διδάξει στα παιδιά την μεγάλη αξία της προσωπικής υγιεινής.

Exit mobile version